Työyhteisöille suunnatut tapahtumat ja kampanjat

Työhyvinvoinnin palaset nyt osaksi elämää Buusti360 -työhyvinvointi-palvelun webinaarisarjakampanjalla, jossa puhujina ovat valtakunnan huippuluokan asiantuntijat Satu Lähteenkorva, Patrik Borg ja Joni Jaakkola. Mielenkiintoinen kokonaisuus tarjoaa työyhteisöön asian-tuntemusta, ajateltavaa ja aktivointia kokeneiden ammattilaisten tuella. Hyvinvointimittausten yhteydessä webinaarisarja nyt veloituksetta!

Hyvinvointimittaukset ovat tehokas tapa lähteä liikkeelle kehittämään  työhyvinvointia. Kymenlaakson liikunta on valtakunnallisen Buusti360 -työhyvinvointiohjelman alueellinen palveluntuottaja. Buustin palvelu-tarjottimeen kuuluu mm. testauspalvelut, luennot ja työpajat sekä  työhyvinvointipäivät. Lisätietoja syksyn webinaarikampanjasta saat alla olevasta esitteestä. Työhyvinvointipakettiin voi lisätä myös muita työ-hyvinvointia tukevia palveluja, jotka hinnoitellaan erikseen.


Porraspäivät  -kampanjaviikko vuosittain marraskuussa

Porraspäivät on valtakunallisen Liikkuva aikuinen -ohjelman työyhteisöille suunnattu kampanja, tavoitteena herätellä pieniin, jokapäiväisiin valintoihin. Lisätietoa www.porraspaivat.fi 


Kymijokiviesti juostaan kesällä 2021

HUOM! Kymijokiviesti on siirretty vuodella eteenpäin COVID-19 -poikkeustilanteen vuoksi.
http://www.kymijokiviesti.fi/
https://www.kymli.fi/aikuiset/tapahtumat/LISÄTIETOJA:
Sanna Saarinen
Terveysliikunnan kehittäjä
p. 040-4835405
sanna.saarinen@kymli.fi