BUUSTI360  - LIIKETTÄ JA HYVINVOINTIA TYÖYHTEISÖÖN


Hyvinvoiva työyhteisö on tehokas ja toimintakykyinen


Työhyvinvoinnilla on merkittäviä vaikutuksia yrityksen toimintaan, tuottavuuteen ja tulokseen. 

Työelämän muutoksissa tarvitaan vahvaa osaamista, sitoutunutta henkilöstöä ja uudistumiskykyä. Buusti360-hyvinvointiohjelmalla voidaan vahvistaa koko työyhteisön voimavaroja haasteista selviämiseen.

Tutustu Buusti360- ohjelman verkkosvuihin logoa klikkaamalla


Työhyvinvointi tukee työntekijöiden terveyttä ja toimintakykyä. Henkilöstö on tärkeä resurssi, jonka jaksamisesta tulee pitää hyvää huolta. Buusti360 on liikunta- ja hyvinvointiohjelma, joka tarjoaa tukea, työkaluja ja toimivia käytäntöjä liikunta-aktiivisuuden kehittämiseen ja ylläpitoon 5–5 000 henkilön työyhteisöihin.

Hyvinvointiohjelma on onnistunut silloin, kun se on räätälöity yrityksen strategia, tavoitteet ja arvot huomioiden. Kokonaisuus rakennetaan ammattilaisten tuella. Saat ideoita ja apua laajasta asiantuntija-verkostosta. Monipuoliset vuositeemat pitävät yllä motivaatiota ja haastavat kokeilemaan uusia, innostavia tapoja liikkua ja ylläpitää hyvinvointia. Yksilölliset ja yhteisölliset aktivoimistoimenpiteet ovat tärkeä osa toimivaa vuosiohjelmaa. Buusti360 toimii yhteistyössä työterveyshuollon kanssa.


Buusti360 -hyvinvointiohjelman osat

Buusti360 hyvinvointiohjelma sisältää 3 hyvinvointikokonaisuutta, joista työyhteisö voi rakentaa oman ohjelmansa. 


Esimerkki Buusti360 vuosikellomallistaLiikunnan aluejärjestöjen Buusti360 -hyvinvointipalvelu tarjoaa työyhteisöille liikettä ja hyvinvointia valtakunnallisesti. Alla Buusti360 faktaa:
-Toimintaa järjestää 15 Liikunnan aluejärjestöä ympäri Suomen. Kymenlaaksossa asiantuntijana toimii Kymenlaakson Liikunta ry.
-Hyvinvointiohjelma tarjoaa yrityksille monipuolisia ja räätälöityjä palveluja liikkeen ja hyvinvoinnin lisäämiseen
-Mukana on laaja asiantuntijoukko, josta löytyy osaajia eri työhyvinvoinnin osa-alueille.


Haluatko kuulla lisää?
Tutustu Buusti360 -hyvinvointiohjelman omiin verkkosivuihin tästä  ja ota yhteyttä oman alueesi asiantuntijaan joko www.buusti360.fi-verkkosivujen yhteydenottolomakkeella tai suoraan terveysliikunnan kehittäjään (yhteystiedot alla).


Otathan yhteyttä, kerron mielelläni lisää

Sanna Saarinen-Tokko 
Terveysliikunnan kehittäjä
p. 040-4835405
sanna.saarinen-tokko@kymli.fi