Tapahtumat

Liikunta ja urheilutapahtuma – uusi alku järjestetään 20.-21.8. Kouvolassa formaatilla, jossa yhdistyvät urheilu ja kulttuuri. Tapahtuma starttaa kävelykatu Manskilta pe 20.8 klo 18 jälkeen, kun Kouvolan Taiteiden yön 30-vuotisjuhlatapahtuma päättyy. Luvassa on Manskilla hyväntekeväisyyshuutokauppa, johon kaupungin kärkilajit/seurat sekä entiset ja nykyiset huippu-urheilijat lahjoittavat tavaroitaan huudettavaksi. Nähdäänkö huutokaupassa huuhkajien EM2021- joukkueen pelipaita nimmareilla? Entä maailmanmestari Roope Tonterin skeitti/lumilauta? Tule paikalle ja huuda tavaroita itsellesi! Huutokaupan tuotto ohjataan nuorten urheilijoiden hyväksi!

Huutokaupan jälkeen Manskin lavalla on luvassa esityksiä, jotka julkaistaan myöhemmin.

La 21.8 klo 10-15 tapahtuman pääpaikkana toimii Kouvolan Jäähalli ja sen lähiympäristö. Lauantai-päivän ohjelma on suunnattu erityisesti lapsille/lapsiperheille sekä nuorille. Mukana tapahtumassa ovat urheiluseuroista mm. KooKoo Juniorit, KooKoo Jäätaiturit, KJP, KPL, Kouvot, MyPa, Kouvolan Pyöräilijät, Kouvolan Painijat, Kouvolan Hiihtoseura/mäki, Black Diamond Cheerleaders sekä Valkealan Urheiluautoilijat. Tapahtumassa on mm. kuntotestausta, E-urheilun esittelypiste, erityisliikuntaa, luisteluopetusta, pomppulinnaa, opastettua maastopyöräilyä, Roope Tonterin skeittiopetusta ja mahdollisuus kokeilla mäkihyppyä Palomäen vastavalmistuneessa muovimäessä. Klo 14 on mahdollisuus seurata jalkapallon haasteottelua entiset jalkapallohuiput vs. muiden lajien ex-huiput.

Mm. Talent Suomi 2021 voittaja Sirkuskoulu Bravuuri on jo kiinnitetty esiintyjäksi tapahtumaan.

Tapahtuman vastuujärjestäjänä toimii Kouvolan Urheiluakatemia yhdessä Kymenlaakson Liikunnan kanssa. Tapahtumaa tukee Kymin Osakeyhtiön 100-vuotissäätiö ja Kouvolan kaupunki.

Tapahtumaan on vapaa pääsy!

Lisätietoja;
Timo Pahkala
040 354 2530
timo.pahkala(a)kymli.fi

Kymijokiviesti on 9-osuuksinen juoksutapahtuma Kotkasta Kouvolaan. Se juostaan koronaturvallisuus tiukasti huomioiden.


Osallistua voi joko joukkueena viestiin tai vaihtoehtoisesti soolosarjaan. Viestissä sama henkilö voi juosta yhden tai useamman osuuden.


Osuudet ovat pituudeltaan väliltä 2 – 11 km. Reitti myötäilee tapahtuman nimenmukaisesti upeaa Kymijokea.

Vielä ehtii ottaa treeniä alle ja kerätä joukkueen! Yksin jos aiot juosta niin treeniä kaivataan jo alle enemmän ;-)


Tervetuloa mukaan!


Lisätiedot ja ilmoittautuminen www.kymijokiviesti.fi