LIIKETTÄ JA HYVINVOINTIA TYÖYHTEISÖÖN BUUSTI360  
-HYVINVOINTIOHJELMALLA

Buusti360 on työyhteisöille suunnattu  hyvinvointiohjelma, jonka palvelukokonaisuudesta löytyy monipuoliset työhyvin- vointia tukevat palvelut - työyhteisönne tarpeiden pohjalta rakentaen.

Kymenlaakson Liikunta ry on valtakunnan kattavan Buusti360 -työhyvinvointiohjelman alueellinen ja joustava palveluntuottaja.
 Ota yhteyttä! 

Näin työyhteisösi kehittyy

Buustin palvelutarjottimeen kuuluu mm.

  • hyvinvointimittaukset,
  • luennot ja työpajat,
  • työhyvinvointipäivät,
  • lajikokeilut sekä
  • henkilöstöliikunnan kartoitus Suomen aktiivisin työpaikka -työkalun avulla. 

    Buusti360 -ohjelman kumppaneina ovat alan vahvat osaajat HeiaHeia -työhyvin-vointisovellus sekä BreakPro -taukoliikuntasovellus.

Yksi työhyvinvointiin sijoitettu euro 
tuottaa 6 euroa takaisin

Työhyvinvointi tukee työntekijöiden terveyttä ja toimintakykyä. Henkilöstö on tärkeä resurssi, jonka jaksamisesta tulee pitää hyvää huolta. Buusti360 liikunta- ja hyvinvointiohjelma tarjoaa tukea, työkaluja ja toimivia käytäntöjä liikunta-aktiivisuuden kehittämiseen ja ylläpitoon 
5–5 000 henkilön työyhteisöihin. 

Hyvinvoiva työyhteisö on tehokas ja toimintakykyinen

Työhyvinvoinnilla on merkittäviä vaikutuksia yrityksen toimintaan, tuottavuuteen ja tulokseen. Työelämän muutoksissa tarvitaan vahvaa osaamista, sitoutunutta henkilöstöä ja uudistumiskykyä. Buusti360-hyvinvointiohjelmalla voidaan vahvistaa koko työyhteisön voimavaroja haasteista selviämiseen.

Oikein mitoitettu ja organisoitu henkilöstöliikunta on olennainen osa tämän päivän työelämää.  Esimerkiksi  InBody-kehonkoostumusmittaus on helppo tapa kohdata työyhteisö. Hyvinvoinnin huomioiminen tulee olla kuitenkin koko yrityksen juttu. Johdon sitoutuminen ja työterveyden mukanaolo tuo tuloksia, jotka näkyvät viivan alla. Hyvinvointiohjelma on onnistunut silloin, kun se on räätälöity yrityksen strategia, tavoitteet ja arvot huomioiden. 

Työyhteisönne tarpeiden pohjalta räätälöity palvelu

Buusti360-hyvinvointiohjelma rakennetaan työyhteisönne tarpeiden pohjalta ammattilaisten tuella. Saatte ideoita ja apua laajasta valtakunnallisesta asiantuntijaverkostostamme. Monipuoliset vuositeemat pitävät yllä motivaatiota ja haastavat kokeilemaan uusia, innostavia tapoja liikkua ja ylläpitää hyvinvointia. Yksilölliset ja yhteisölliset aktivoimistoimenpiteet ovat tärkeä osa toimivaa vuosiohjelmaa. 

Kymenlaakson Liikunta ry on alueellinen Buusti360 -palveluntuottaja Kymenlaaksossa. Buusti360 -palvelu on aidosti valtakunnallinen. Toimipaikat löytyvät 16 paikkakunnalta ympäri Suomen.