TYÖHYVINVOINTIPALVELUT

Yksi työhyvinvointiin sijoitettu euro voi tuottaa 6 euroa takaisin (TTL). 

Työhyvinvointi tukee työntekijöiden terveyttä ja toimintakykyä sekä vaikuttaa merkittävästi työyhteisön toimintaan, tuottavuuteen ja tulokseen. Työelämän muutoksissa tarvitaan vahvaa osaamista, sitoutunutta henkilöstöä ja uudistumiskykyä. Hyvinvoiva työyhteisö on tehokas ja toimintakykyinen.

BUUSTI360 - TYÖHYVINVOINNIN TUKENA
 Kymenlaakson Liikunnan toteuttamalla Buusti360  -hyvinvointiohjelmalla voidaan vahvistaa koko työyhteisön voimavaroja haasteista selviämiseen.  Palvelukokonaisuudesta löydätte monipuoliset työhyvinvointia tukevat palvelut - työyhteisönne tarpeiden pohjalta rakentaen. Kehittämisideoista ratkaisuihin asti ammattilaisen tuella.

 MIKÄ ON BUUSTI360?
Buusti360 on  hyvinvointiohjelma, jonka palvelukokonaisuudesta löytyy monipuoliset työhyvinvointia tukevat palvelut  mm. henkilöstöliikunnan nykytilan kartoitus (johdon työkalu), tyhypäivät, työpajat ja hyvinvointiluennot sekä apuna ja tukena vuosisuunnitelman laatimisessa. 

Monipuoliset vuositeemat pitävät yllä motivaatiota ja haastavat kokeilemaan uusia, innostavia tapoja liikkua ja ylläpitää hyvinvointia. Yksilölliset ja yhteisölliset aktivoimistoimenpiteet ovat tärkeä osa organisaation toimivaa vuosiohjelmaa. 
 

PALVELUJA MYÖS MM. JULKISILLE TOIMIJOILLE JA YKSITYISHENKILÖILLE
Tuotamme monipuolisia ratkaisuja yrityksien lisäksi myös, julkisille toimijoille, järjestöille, seuroille sekä oppilaitoksille. Yksityishenkilöille tarjoamme kuntomittauksia ja hyvinvointivalmennuksia. 
Toteutamme tarvittaessa palvelut tiloissanne!

KUMPPANINA VALTAKUNNALLISET OSAAJAT
Buusti360 -hyvinvointiohjelman valtakunnallisina kumppaneina ovat suomalaiset alan vahvat osaajat HeiaHeia -työhyvinvointisovellus 
sekä BreakPro -taukoliikuntasovellus. 

Koska tavoitteemme on, että työikäiset liikkuvat terveytensä kannalta riittävästi, teemme yhteistyötä myös Liikkuva Aikuinen -ohjelman kanssa. Tutustu ja hyödynnä liikkuvatyoelama.fi - Liikkeellä työkyvyn puolesta.

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Liikuta henkilöstöä, jäsenistöä, asiakkaita ja kuntalaisia

Kaikille avoimet monipuoliset fyysisen kunnon mittaukset

Kymenlaakson Liikunta on aidosti valtakunnallisen Buusti360 -hyvinvointiohjelman alueellinen ja joustava palveluntuottaja. 

Sanna Saarinen  Terveysliikunnan kehittäjä Buusti360 -työhyvinvoinnin asiantuntija

Sähköisesti  

  • Yhteydenottolomake (buusti360.fi -verkkosivut)
  • Sähköpostitse: sanna.saarinen@kymli.fi 
  • Puhelinviestillä: 
    p. 040 483 5405 

Puhelimitse

  • p. 040 483 5405 

Buusti360 -hyvinvointiohjelma kattaa koko Suomen 
ja yhteistyö onnistuu saumattomasti myös yli maakuntarajojen. 

Sivustoa päivitettää parhaillaan, buustattuja työyhteisöjä tulossa lisää.

Kymenlaakson Liikunnan buustaamia työyhteisöjä matkan varrelta 
ovat mm.