BUUSTI360  - LIIKETTÄ JA HYVINVOINTIA TYÖYHTEISÖÖN

Buusti360 on työyhteisöille suunnattu valtakunnallinen hyvinvointiohjelma, jonka palvelukokonaisuudesta löytyy monipuoliset työhyvinvointia tukevat palvelut - työyhteisönne tarpeiden pohjalta rakentaen.

Työhyvinvointi tukee työntekijöiden terveyttä ja toimintakykyä. Hen-kilöstö on tärkeä resurssi, jonka jaksamisesta tulee pitää hyvää huolta. Buusti360 liikunta- ja hyvinvointiohjelma tarjoaa tukea, työkaluja ja toimivia käytäntöjä liikunta-aktiivisuuden kehittämiseen ja ylläpitoon 
5–5 000 henkilön työyhteisöihin. 


Hyvinvoiva työyhteisö on tehokas ja toimintakykyinen

Työhyvinvoinnilla on merkittäviä vaikutuksia yrityksen toimintaan, tuottavuuteen ja tulokseen. Työelämän muutoksissa tarvitaan vahvaa osaamista, sitoutunutta henkilöstöä ja uudistumiskykyä. Buusti360-hyvinvointiohjelmalla voidaan vahvistaa koko työyhteisön voimavaroja haasteista selviämiseen.

Oikein mitoitettu ja organisoitu henkilöstöliikunta on olennainen osa tämän päivän työelämää.  Esimerkiksi  InBody-kehonkoostumusmittaus on helppo tapa kohdata työyhteisö. Hyvinvoinnin huomioiminen tulee olla kuitenkin koko yrityksen juttu. Johdon sitoutuminen ja työterveyden mukanaolo tuo tuloksia, jotka näkyvät viivan alla.

Hyvinvointiohjelma on onnistunut silloin, kun se on räätälöity yrityksen strategia, tavoitteet ja arvot huomioiden. 

Työyhteisönne tarpeiden pohjalta räätälöity palvelu

Buusti360-hyvinvointiohjelma rakennetaan työyhteisönne tarpeiden pohjalta ammattilaisten tuella. Saatte ideoita ja apua laajasta valtakunnallisesta asiantuntijaverkostostamme. Monipuoliset vuositeemat pitävät yllä motivaatiota ja haastavat kokeilemaan uusia, innostavia tapoja liikkua ja ylläpitää hyvinvointia. Yksilölliset ja yhteisölliset aktivoimistoimenpiteet ovat tärkeä osa toimivaa vuosiohjelmaa. 

Kymenlaakson Liikunta ry on alueellinen Buusti360 -palveluntuottaja Kymenlaaksossa. Buusti360 -palvelu on aidosti valtakunnallinen. Toimipaikat löytyvät 16 paikkakunnalta ympäri Suomen.

Työyhteisöliikunnan ammattilaiset tukenasi

Liikunnan aluejärjestöt ovat valtakunnallinen työyhteisöliikunnan palveluiden tuottaja/työyhteisöliikunnan asiantuntija. Omaamme pitkän kokemuksen palveluiden tuottamisesta eri kokoisille yrityksille. Valtakunnallinen verkostomme takaa luotettavan palvelutuotannon kaikkialla Suomessa. Osaamme ohjata teitä valitsemaan oikeat ratkaisut hyvinvoinnin lisäämiseen.

Yhteistyöllä syntyy hienoja tarinoita 

Toimimme aktiivisesti paikallisen liikuntatoiminnan kehittämiseksi toteuttamalla laaja-alaisia asiantuntija- ja kehittämispalveluja yrityksille. Toimintaa järjestetään myös muille kohderyhmille.

Aluejärjestöjen toimintoihin osallistuu valtakunnallisesti yli 250 000 henkilöä vuosittain. Tavoitteemme on saada mahdollisimman monet innostumaan säännöllisestä liikunnasta ja omasta hyvinvoinnista.


Kaipaako työyhteisönne lisää Buustia työhyvinvointiin? Otathan yhteyttä, kerron mielelläni lisää. 


Tutustu Buusti360  verkkosivuihin  ja ota yhteyttä oman alueesi asiantuntijaan yhteydenottolomakkeella tai suoraan (yhteystiedot alla).

Sanna Saarinen-Tokko 
Terveysliikunnan kehittäjä
p. 040-4835405
sanna.saarinen-tokko@kymli.fi