Koulutukset

TULOSSALiikuntaleikkikoulu 6.4. - 7.4., Hamina

Liikuntaleikkikoulun ohjaajakoulutus 6.4. - 7.4.  (16 h). Liikuntaleikkikoulu, tutummin Liikkari, on valmis konsepti, jonka avulla urheiluseurat ja yhdistykset voivat tarjota laadukasta harrastustoimintaa 2-6 -vuotiaille lapsille. Liikuntaleikkikoulua voidaan toteuttaa myös varhaiskasvatuksessa. 

Hinta 200,00 euroa

Ilmoittautuminen päättyy 29.3. 

Tutustu tarkemmin ja ilmoittaudu tästäToimiva vuorovaikutus seuratoiminnassa 24.4., Kouvola, kello 16:30 - 18:45.

Onko pelisäännöt kaikkien välillä selvät? Miten luodaan toimiva vuorovaikutus toimijoiden kesken, jotta seurassa homma toimii? Luennoisijoina ammattilaiset Harri Kampman, uhreilutoimenjohtaja, Kuusysi ja Saku Yläsoininmäki, psykologi. Tarkempi ohjelma ja ilmoittautuminen tästä.

Suunnattu vanhemmille, valmentajille, vapaaehtoisille ja seuran toimihenkilöille.

MaksutonNeuvokas perhe- työpaja 26.4., Kotka

Neuvokas Perhe -työpaja on kohdennettu Kymenlaakson Liikunnan varhaiskasvatuksen sekä aikuis- ja terveysliikunnan verkostoille. Touteutetaan yhdessä Sydänliiton kanssa.

Tutustu tarkemmin ja ilmoittautu tästäUlos oppimaan- koulutukset

6.5. Kotka kello 14:00-17:00

13.5. Kouvola kello 14:00-17:00

Haluaisitko opettaa ulkona, mutta ideoita puuttuu? Metsään lähteminen arveluttaa? Koulutuksessa saat työkaluja ja ideoita, kuinka siirrät oppitunteja ulos ja luontoon. 

Kouluttaja: Kati Paakkanen (Ruonalan koulun opettaja)

Hinta: 30,00 euroa

Tutustu tarkemmin ja ilmoittaudu tästäJonot Mataliksi- pelit ja leikit / oppilaan itsetunnon tukeminen 2.5. kello 13:00 - 16:00, Kouvola

9.5. kello 13:00 - 16:00 Hamina

Jonot mataliksi -liikuntatuntien päämäärä on tukea lasten elämän kestävän liikuntainnostuksen syntymistä. Jonot mataliksi -liikuntatunneilla jokaiselle lapselle luodaan aito mahdollisuus onnistua sekä osallistua tekemiseen. Taitavilla opetusjärjestelyillä voidaan ennaltaehkäistä syrjäytymistä ja häiriökäyttäytymistä. 

Pelit ja leikit- osio (1,5 h): Erilaisia pelien ja leikkien sovelluksia sekä kehittelyjä, joilla varmistetaan jokaiselle lapselle aktiivisen osallistumisen ja onnistumisen kokemuksia. 

Oppilaan itsetunnon tukeminen- osio (1,5 h):  Saavatko kaikki oppilaat riittävästi onnistumisen elämyksiä liikuntatuokion tai liikuntatunnin aikana. Koulutuksessa liikuntatehtäviä, pelejä ja leikkejä sekä niiden soveltamista, joiden avulla jokainen lapsi pääsee kokemaan onnistumisia.

Kouluttaja: Jenni Aikio

Hinta: 30,00 euroa

Tutustu tarkemmin ja ilmoittaudu tästäKOULUTUKSISTA YLEISESTI

Kymenlaakson Liikunta ry:n tarjoamat lasten ja nuorten liikunnan koulutukset ovat pääosin valtakunnallisia koulutuksia. Lisäksi järjestämme koulutuksia esimerkiksi yhteistyössä lajiliittojen ja järjestöjen kanssa. 

Lasten ja nuorten sektorilla koulutusten kohderyhminä ovat varhaiskasvattajat, opettajat, koulunkäynnin- ja kerhojen ohjaajat sekä itse lapset ja nuoret. Koulutukset soveltuvat myös urheiluseurojen valmentajille ja ohjaajille. 

Tutustu koulutustarjontaamme sivun vasemmassa reunassa olevien otsikoiden kautta tai ota meihin yhteyttä. Suosittelemme teitä valitsemaan itseänne kiinnostavan koulutuksen ja tilaamaan sen meiltä räätälöitynä. Valittavana on kymmeniä erilaisia koulutuskokonaisuuksia.

Lisätietoja:

Lasten ja nuorten liikunnallisen elämäntavan koordinaattori Petteri Mäkelä
044 013 7081 

petteri.makela@kymli.fi