Kymenlaakson tyhyverkosto 
- Tervetuloa mukaan

Voiko työyhteisösi hyvin?  
Kiinnostaako työhyvinvointiasiat? 

Kymenlaakson tyhyverkosto on toiminut jo vuosia tapahtumien ja kehittämistilaisuuksien toteuttajana Kymenlaakson Liikunta ry hallinnoimana. Verkosto on työhyvinvoinnin asiantuntijoiden ja työpaikkojen edustajien kohtaamispaikka.

Kymenlaakson työhyvinvointiverkostossa jaetaan tietoa työhyvinvoinnin uusista tuulista, keskustellaan ja sparrataan toisiamme työhyvinvointiasioissa sekä jaetaan työhyvinvoinnin hyviä käytänteitä. 

Olet lämpimästi tervetullut mukaan verkostomme toimintaan ja järjestämiimme tapahtumiin. Parannat omaa sekä työyhteisösi työhyvinvointia. Verkostoomme on tervetulleita mukaan yksinyrittäjät, pienyrittäjät ja muut työhyvinvointiasioista kiinnostuneet.  Olemme osa valtakunnallista tyhyverkostoa Tyhyverkosto.fi | Työhyvinvoinnilla turvallisuutta ja tuottavuutta

Tervetuloa mukaan!


Ajankohtaista

Vuoden 2022 toimintaa suunnitellaan joulu-tammikuun aikana ja niistä informoidaan sekä verkkosivuilla että Kymenlaakson tyhyverkoston Facebook -sivuillamme.

Kaikki tapahtumamme löydät facebook-sivuiltamme: tähän linkki fb:hen  Tai Kymenlaakson tyhy-verkoston verkkosivuilta:⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠


Linkkivinkkejä


Ota meihin yhteyttä! 

Sanna Saarinen 
Terveysliikunnan kehittäjä
sanna.saarinen@kymli.fi 
p. 040 483 5405
Kymenlaakson Liikunta ry

Anja Härkönen
TKI-asiantuntija
Kestävä hyvinvointi
Kouvola, päärakennus 114
p. 044  702 8273
anja.harkonen@xamk.fi