Ajankohtaista juuri nyt

LUONTOLIIKUNTAELÄMYKSIÄ YMPÄRI KYMENLAAKSOA UNELMIEN ULKOILUVIIKONLOPPUNA 12.-13.3.2022

Nyt ulkoillan posket punaisiksi upeassa Kymenlaakson luonnossa sekä arkiympäristössä Unelmien ulkoiluviikonloppuna. Liiku yksin tai yhdessä kävelemällä, lumikengillä tai jollakin muulla itsellesi mieluisalla kuntoilutavalla. Kokosimme kaikille avoimia liikkumis- ja elämysvinkkejä Unelmien ulkoiluviikonloppuun. Hyödynnä vaikka kaikki!

Tulosta esite tästä

Lisätietoa 

Unelmien ulkoiluviikonloppu on Kymenlaakson luontoliikuntaverkoston oma, yhteistyössä toteutettu tapahtuma, jonka juuret ovat maakunnallisen terveysliikuntastrategian läpi kantavan luontoliikunta -teeman edistämisessä. Tapahtuman toteuttajat ovat luontoliikuntaverkoston toimijoita ja/tai heidän yhteistyökumppaneitaan. 

Maakunnallinen luontoliikuntaverkosto koostuu Kymenlaakson terveysliikuntastrategian kuntien liikuntatoimen edustajista sekä alueellisista luontotoimijoista. Strategiaa koordinoi Kymenlaakson Liikunta. 

Tutustu strategiaan liikuntaa.com tai kymli/terveysliikuntastrategia. Ota myös seurantaan ”Ulkoillen elämyksiä Kymenlaaksossa" -Facebook -sivusto

ULKOILLEN ELÄMYKSIÄ KYMENLAAKSOSSA
-FACEBOOK -SIVUSTO ON AVATTU

Sivuilta saat mm. 

  •  tietoa luontoliikunta-mahdollisuuksista Kymenlaaksossa
  • liikunnan terveysvaikutuksista
  •  linkkivinkkejä
  • liikkumisohjeita ym.

    OTA SEURANTAAN!