KYMENLAAKSON URHEILUGAALA SIIRTYY VERKKOON TMS.

Aika: 16.4.2020

Paikka: Hybridi- / verkkotapahtuma

Hinta: julkaistaan myöhemminMaakunnan liikunta- ja urheiluväen yhteen kokoava tilaisuus, Kymenlaakson Urheilugaala halutaan järjestää vastuullisesti pääyhteistyössä Kymenlaakson Liiton, Suomen Urheilugaalan ja Veikkaus Oy:n kanssa. Vallitsevan koronapandemian ja kokoontumisrajoitteiden vuoksi tammikuun loppuun suunniteltua gaalaa päätettiin aluksi siirtää pidettäväksi 16.4.2020.

3.2.2021 TEHDYLLÄ PÄÄTÖKSELLÄ GAALAA EI AVOIMENA LIVETILAISUUTENA JÄRJESTETÄ! ETSIMME TAVAN TOTEUTTAA PALKITSEMISET JA TIEDOTAMME SIITÄ MYÖHEMMIN. (Palkitsemiset siis toteutetaan, mutta hybridi-/ verkkotapahtuman luonne tarkentuu myöhemmin)

Kun toteuttamiseen pääsemme, gaala ottaa ison loikan laadun ja viihtyvyyden lisäämiseksi kun se siirtyy hienon kumppanimme Kymen Seudun Osuuskauppa (KSO) uusittuun upean Original Sokos Hotel Vaakuna, Kouvola tiloihin ja huippu ravintolan tuotteisiin.

Tapahtumalle on valittu elämyksellisten tapahtumien tuotantoyhtiö Uniq-Entertainment Agency Oy, joka tuo ammattimaisuudellaan tapahtumaan korkeatasoista sisältöä.

Urheilugaalassa nostetaan esiin sitä osaamista, mitä Kymenlaaksolainen liikunta- ja urheilukulttuuri pitää sisällään. Lisäksi asiaa esille nostettaessa myös halutaan saada ns. suuren yleisön arvostuksen seuratoimijoita kohtaan kasvavan. Juhlassa palkitaan huippu- ja kilpaurheilussa ansioituneita, seuratoiminnan aktiiveja, kuntoliikkujia sekä liikuttaja-aktiiveja.

Gaalan palkittavia ovat päättämässä KymLi, Kymenlaakson urheilutoimittajat ry, Kymenlaakson Liitto sekä Suuri raati nyt kolmatta kertaa. Siihen on valittu 15 jäsentä. Kutsuttuina on vaikuttajia yhteiskunnan eri aloilta. Maakunnallinen suuri raati äänestää gaalan arvokkaimman palkinnon, eli elämänuran palkintoluokan ehdokkaista voittajan, johon gaalan palkintolautakunta valmistelee 3 -5 ehdokasta.

Juhla on kaikille liikunnan ja urheilun ystäville avoin ja siihen voi osallistua lunastamalla illalliskortin. Illalliskortti sisältää sisäänpääsyn, koko gaalan ohjelmiston sekä illallisen.

Iltaan kuuluu myös viihteellisiä osuuksia.  

Gaala on hyvä tapa myös kiittää myös omaa seuraväkeä tuomalla heitä mukaan liikunnan ja urheilun juhlan tunnelmaan. 


Gaalan 2020 kuvakooste  TÄSTÄ

Gaalan 2019 videokooste TÄSTÄ  

Gaalan 2018 videokooste löytyy TÄSTÄ

Vuoden urheilusaavutusta äänestetään vuodenvaihteen tietämissä yhteistyössä Kouvolan Sanomien ja Kymen Sanomien kanssa.

Gaala somessa #kymenlaaksonurheilugaala #kug21

Pyydämme tänäkin vuonna ehdotuksia osan palkittavien nimeämiseen. Löytyisikö ehdokas sinusta, omasta seurastasi vai muistuuko mieleen jonkun muun maakunnan seuran aktiivinen ansioitunut? Ehdokkaiden esittäminen tapahtuu sivun yläosassa vasemmalla olevan ehdokaspyynnöt linkin kautta 7.3.2021 mennessä. PÄÄSET EHDOTTAMAAN MYÖS TÄSTÄ

Palkintojen luovuttajina palkintojuhlaa tukemassa


  • Kymen Seudun Osuuskauppa
  • KSS Energia Oy
  • Kymenlaakson Osuuspankki
  • Mehiläinen Oy
  • Kymenlaakson Taksi

Kiitos kaikille yhteistyökumppaneille!Lisätietoja tarvittaessa

tommi.lehtinen(a)kymli.fi

040 5826 706

  • Nordea
  • Kaupunkilehti Ankkuri
  • Kaupunkilehti Pohjois-Kymenlaakso 
  • Palkinto Pajarinen Oy 
  • Tulosmarkat Oy