KYMENLAAKSON URHEILUGAALA 29.01.2021

Aika: 29.01.2021

Paikka: Julkaistaan myöhemmin

Hinta: julkaistaan myöhemmin


Maakunnan liikunta- ja urheiluväen yhteen kokoava tilaisuus, Kymenlaakson Urheilugaala järjestetään seuraavan kerran pääyhteistyössä Kymenlaakson Liiton, Suomen Urheilugaalan ja Veikkaus Oy:n kanssa 29.1.2021 Kouvolassa.

Tapahtumaa tullaan uudistamaan uuteen ja yllätykselliseenkin suuntaan.

Urheilugaalassa nostetaan esiin sitä osaamista, mitä Kymenlaaksolainen liikunta- ja urheilukulttuuri pitää sisällään. Lisäksi asiaa esille nostettaessa myös halutaan saada ns. suuren yleisön arvostuksen seuratoimijoita kohtaan kasvavan. Juhlassa palkitaan huippu- ja kilpaurheilussa ansioituneita, seuratoiminnan aktiiveja, kuntoliikkujia sekä liikuttaja-aktiiveja.

Gaalan palkittavia ovat päättämässä KymLi, Kymenlaakson urheilutoimittajat ry, Kymenlaakson Liitto sekä Suuri raati nyt kolmatta kertaa. Siihen on valittu 15 jäsentä. Kutsuttuina on vaikuttajia yhteiskunnan eri aloilta. Maakunnallinen suuri raati äänestää gaalan arvokkaimman palkinnon, eli elämänuran palkintoluokan ehdokkaista voittajan, johon gaalan palkintolautakunta valmistelee 3 -5 ehdokasta.

Juhla on kaikille liikunnan ja urheilun ystäville avoin ja siihen voi osallistua lunastamalla illalliskortin. Illalliskortti sisältää sisäänpääsyn, koko gaalan ohjelmiston sekä illallisen.

Iltaan kuuluu myös viihteellisiä osuuksia.  

Gaala on hyvä tapa myös kiittää myös omaa seuraväkeä tuomalla heitä mukaan liikunnan ja urheilun juhlan tunnelmaan. Voitte varata vaikka koko pöydän omille puurtajillenne. 


Gaalan 2020 kuvakooste  TÄSTÄ

Gaalan 2019 videokooste TÄSTÄ  

Gaalan 2018 videokooste löytyy TÄSTÄ

Vuoden urheilusaavutusta äänestetään vuodenvaihteen tietämissä yhteistyössä Kouvolan Sanomien ja Kymen Sanomien kanssa.

Gaala somessa #kymenlaaksonurheilugaala #kug21

Pyydämme tänäkin vuonna ehdotuksia osan palkittavien nimeämiseen. Löytyisikö ehdokas sinusta, omasta seurastasi vai muistuuko mieleen jonkun muun maakunnan seuran aktiivinen ansioitunut? Ehdokkaiden esittäminen avataan myöhemmin syksyllä 2020

Palkintojen luovuttajina palkintojuhlaa tukemassa


  • Kymen Seudun Osuuskauppa
  • KSS Energia Oy
  • Kymenlaakson Osuuspankki
  • Mehiläinen Oy
  • Kymenlaakson Taksi

Kiitos kaikille yhteistyökumppaneille!

Lisätietoja tarvittaessa

tommi.lehtinen(a)kymli.fi, 040 5826 706

  • Nordea
  • Kaupunkilehti Ankkuri
  • Kaupunkilehti Pohjois-Kymenlaakso 
  • Palkinto Pajarinen Oy 
  • Tulosmarkat Oy