KYMENLAAKSON URHEILUGAALA 31.01.2020

Aika: klo 18.30 31.01.2020

Gaalan etkot klo 17.30 alkaen

Paikka: Pato Areena, Kyminväylä 2D, 45700 Kouvola

Hinta: Illalliskortti 56 e/hlö, 8 hengen pöytä 410 e

Pukukoodi: Smart casual

Maakunnan liikunta- ja urheiluväen yhteen kokoava tilaisuus, Kymenlaakson Urheilugaala järjestetään jälleen pääyhteistyössä Kymenlaakson Liiton, Suomen Urheilugaalan ja Veikkaus Oy:n kanssa 31.1.2020 kello 18.30 alkaen. Juhla upeassa miljöössä Pato Areenalla Kouvolassa (Kyminväylä 2D, 45700 Kouvola). Gaalan etkot alkavat klo. 17,30, jossa kevyttä musiikkia ja vapaata seurustelua.

Urheilugaalassa nostetaan esiin sitä osaamista, mitä Kymenlaaksolainen liikunta- ja urheilukulttuuri pitää sisällään. Lisäksi asiaa esille nostettaessa myös halutaan saada ns. suuren yleisön arvostuksen seuratoimijoita kohtaan kasvavan. Juhlassa palkitaan huippu- ja kilpaurheilussa ansioituneita, seuratoiminnan aktiiveja, kuntoliikkujia sekä liikuttaja-aktiiveja.

Gaalan palkittavia ovat päättämässä KymLi, Kymenlaakson urheilutoimittajat ry, Kymenlaakson Liitto sekä Suuri raati nyt kolmatta kertaa. Siihen on valittu 15 jäsentä. Kutsuttuina on vaikuttajia yhteiskunnan eri aloilta. Maakunnallinen suuri raati äänestää gaalan arvokkaimman palkinnon, eli elämänuran palkintoluokan ehdokkaista voittajan, johon gaalan palkintolautakunta valmistelee 3 -5 ehdokasta.

Juhla on kaikille liikunnan ja urheilun ystäville avoin ja siihen voi osallistua lunastamalla illalliskortin. Illalliskortti sisältää sisäänpääsyn, koko gaalan ohjelmiston sekä illallisen.

Iltaan kuuluu myös viihteellisiä osuuksia. Illan musiikista vastaavat Inka ja Julius Lohman. Esiintymässä nähdään Kotkan Harrasteen Fortnite tanssiryhmä, Sirkuskoulu Bravuuri sekä Kotkan Hyrrien tanssiryhmät.

Gaala on hyvä tapa myös kiittää myös omaa seuraväkeä tuomalla heitä mukaan liikunnan ja urheilun juhlan tunnelmaan. Voitte varata vaikka koko pöydän omille puurtajillenne. Illalliskortin hinta on 56 euroa / hlö. Mikäli haluat muistaa puurtajia tai muita kumppaneita niin 8:n hengen pöytä varattavissa 410 euron hintaan. Merkitse varaukseen pöytäseurue kohtaan koko pöytä.

Illalliskortti sisältää sisäänpääsyn juhlaan, narikan, pöytäpaikan, ohjelmanumerot, tervetuloa maljan, yhden kaadon aterian kanssa sekä illallisen.

Kymenlaakson Taksin kyytitarjous gaalavieraille:

Gaalan päätyttyä kyyti Pato Areenalta Kouvolan keskustaan kävelykatu Manskin pohjoispäätyyn (kauppalankadun ja torikadun kulmaukseen / Amarillon kulma) ainoastaan 15 € / auto.

Tilataksi kyydit tilauksesta Kotkasta Kuusankoskelle1-4 henkilöä 100€ ja 5-8 henkilölle hintaan 150€. Lähtö samasta yhdestä osoitteesta. Varaus viimeistään 24.1. alla olevista yhteystiedoista:

Antti Horto
Myyntipäällikkö
Kymenlaakson Taksi Oy
044 781 9982
antti.horto(a)kymenlaaksontaksi.fiGaalan 2019 videokooste TÄSTÄ  

Gaalan 2018 videokooste löytyy TÄSTÄ

Vuoden urheilusaavutusta äänestetään vuodenvaihteen tietämissä yhteistyössä Kouvolan Sanomien ja Kymen Sanomien kanssa.

Gaala somessa #kymenlaaksonurheilugaala #kug20

Pyydämme tänäkin vuonna ehdotuksia osan palkittavien nimeämiseen. Löytyisikö ehdokas sinusta, omasta seurastasi vai muistuuko mieleen jonkun muun maakunnan seuran aktiivinen ansioitunut? Toivottavasti myös lisäät pyydetyt mahdollisesti palkittavan yhteystiedot, jotta kaikki palkittavat tavoitetaan varmasti!

Palkintojen luovuttajina palkintojuhlaa tukemassa


  • Kymen Seudun Osuuskauppa
  • KSS Energia Oy
  • Kymenlaakson Osuuspankki
  • Mehiläinen Oy
  • Kymenlaakson Taksi

Kiitos kaikille yhteistyökumppaneille!

Lisätietoja tarvittaessa

tommi.lehtinen(a)kymli.fi, 040 5826 706

  • Nordea
  • Kaupunkilehti Ankkuri
  • Kaupunkilehti Pohjois-Kymenlaakso 
  • Palkinto Pajarinen Oy 
  • Tulosmarkat Oy