#hakupäällä on auki jatkuvasti

Onko sinulla osaamista jaettavaksi kauttamme? Kaipaatko ehkä merkityksellisiä tehtäviä tai lisäansioita olemalla mukana eri testaus- tai muissa tapahtumissamme?   

Kaipaamme vakinaisen henkilöstömme lisäksi keikkatyöntekijöitä (ns. OTO-toimijoita). Lue alta millaisiin tehtäviin meillä on #hakupäällä ja täytä erillinen lomake, jos olet kiinnostunut keikkahommista. 

Järjestämme mm. erilaisia koulutuksia, tapahtumia sekä kuntotestausta erilaisille kohderyhmille. Tilaisuuksiin liittyy luonnollisesti fyysinen aktiivisuus.

Tilaisuudet toteutuvat pääsääntöisesti arkisin ns. virka-aikaan, mutta satunnnaisesti myös iltaisin ja viikonloppuisin. Alla lisää tietoa.

Ilmoita kiinnostuksesi keikkatyöhön 
ja osallistu infoon (Teams)


Olen kiinnostunut keikkatöistä 

Annatko luvan puhelinnumerosi tallentamiseen "KymLin keikkatyöntekijät" -Whatsapp -ryhmään
Millä alueella sinun on mahdollista "operoida" keikkatöitä
Ajankohta, jolloin keikkatyö sopisi sinulle parhaiten
Minkälaisista tehtävistä olet kiinnostunut?


Osallistu infoon

Järjestämme keikkatöistä kiinnostuneille  #hakupäällä infotilaisuuksia, joissa saat lisää tietoa työtehtävistä sekä myös Kymenlaakson Liikunnasta.  Valitse itsellesi sopivin ajankohta alla  olevista vaihtoehdoista. 

Huom! Infot ovat samanalaisia, joten riittää kun osallistuu yhteen tilaisuuteen. Lisäämme uusia infoja säännöllisesti tai tarpeen mukaan.

#HAKUPÄÄLLÄ -INFON OHJELMA

  • Esittäytymiset  
  • KymLi:n ja toimialojen tehtävätyyppien esittely  sekä koulutusta tuleviin tilaisuuksiin (tehtävätyyppien koulutukset järjestetään erikseen)
  • Keikkatyöntekijöiden palkkiot sekä *edut
  • Juuri nyt tarjolla olevat tulevat keikat ja koulutukset
  • Tilaisuuden päättäminen

Liity siis mukaan yhteen rennon letkeistä tilaisuuksista (vaihtoehdot alla)


Juuri nyt tarjolla olevat #hakupäällä -infot


Menneet #hakupäällä -infot

Tehtäväkohtaisia kuvauksia keikkatyöntekijöille

Välkkärikouluttaja 

Välkkärit eli välituntiliikuntaohjaajat ovat ala- ja yläkoulussa toimivia innokkaita oppilaita, jotka ohjaavat välitunneilla toisille oppilaille pelejä ja leikkejä.

Välkkärikouluttaja on lasten ja nuorten liikunnasta kiinnostunut, ohjannut liikuntaa lapsille ja mahdollisesti kouluttautunut liikunnan ohjaamisen parissa. Välkkärikouluttajan pitäisi pystyä ohjaamaan koulutuksia päiväsaikaan koulujen auki ollessa. Koulutuksia olisi satunnaisesti kouluvuoden aikana. Välkkärikoulutus kestää noin 3 tuntia.  

Kouluttaja saa hyvän perehdytyksen ja hyvät koulutusmateriaalit. 


Kesäleiriohjaajat ja apulaisleiripäälliköt 

Alakouluikäisten SporttiAction-leirejä on järjestetty jo 29 vuotta talvilomalla ja kesäkuun alussa. Vauhdikkaille leireille tarvitaan: 
- apuohjaajia (vähintään 15-vuotta) 
- vastuuohjaajia (vähintään 18-vuotta) 
- apulaisleiripäälliköitä (vähintään 18-vuotta ja kokemusta leiristä tai muusta ohjaamisesta) 

Jos olet kiinnostunut liikunnasta ja lasten kanssa toimimisesta, voisit olla hyvä tyyppi leiriohjaajaksi. Apu- ja vastuuohjaajat pitävät leirin aikana huolta lapsista, auttavat heitä arkisissa asioissa ja ohjaavat välillä tuokioita. Kokemusta tärkeämpää on vastuullinen ja innokas asenne, positiivinen mieli ja halu oppia uutta. 

Apulaisleiripäällikkö on apu- ja vastuuohjaajien tukihenkilö. Vastaat leiripaikalla käytännön asioista ja varmistat, että leirillä asiat rullaavat mallikkaasti. 

Ohjaajat saavat mahtavien leirikokemusten lisäksi palkan, ruoan ja leiripaidan.   

Tapahtuma-avustaja 

Järjestämme vuosittain eri ikäisille suunnattuja erilaisia liikunta- tai hyvinvointitapahtumia ympäri Kymenlaaksoa. Tapahtumat voivat olla esimerkiksi: 
- Ryhmäytymispäivä oppilaitokselle 
- Kuntotestauspäivä kunnalle 
- FreshStart- tapahtuma seurojen kanssa Taiteiden yön yhteydessä 

Tehtävät ovat monipuolisia, mutta helppoja omaksua, etkä tarvitse suurta kokemusta ja osaamista etukäteen. Rohkea ja innokas mieli on tärkeintä. 

Kuntotestaaja (työtehtävät pääosin arkisin 8-16 välillä)  
Kuntotestauksina 
- Inbody –kehonkoostumusmittaus *
- Polar kestävyyskunnon mittaus (Own index)
- Puristusvoimamittaus (Saehan) sekä vyötärönympärysmittaus. 
Kokemus mittauksesta, tulosten tulkinnasta ja palautteen annosta tarvitaan.

*Kuntotestaukseen tarvitaan ajoittain myös Inbody –laitemittaajia ruuhka-apualaisiksi esim. isoissa tapahtumissa. Tehtävä ei siis sisällä palautekeskustelua asiakkaan kanssa, jolloin vaatimukseksi riittää laitteen käyttö eli mittausosaaminen. Koulutus järjestetään. 

Työhyvinvointitilaisuudet (työtehtävät pääosin arkisin 8-16 välillä)  
Työyhteisöjen työhyvinvointitilaisuuksiin tarvitaan sekä vastuuohjaajia että avustajia. Vastuuohjaajan tehtäviin kuuluu työhyvinvointitilaisuuden toteuttaminen esim. Amazing race -kaupunkiseikkailu, avustajan tehtäviin taas esim. jonkin rastipisteen vetäminen Amazing race –kaupunkiseikkailussa. Hauskuus, ilo ja tiimihengen nostattaminen on pääosassa. 

Luennot ja työpajat 
Luentojen ja työpajojen vetämiseen on valmiit materiaalit, joiden pohjalta interaktiivisen ja tunnelmaltaan positiivisen tilaisuuden pitäminen esim. Työyhteisön tyhypäivän yhteydessä. 
Aikuiliikunnan toimialan osalta työtehtävät pääosin arkisin 8-16 välillä.  

Kaipaatko lisätietoja? Ota rohkeasti yhteyttä!

Lapset ja nuoret:
Petteri Mäkelä
petteri.makela@kymli.fi
p. 044 013 7081

Aikuiset:
Sanna Saarinen
sanna.saarinen@kymli.fi
p. 040 483 5405