Kymliin keikkatyöntekijäksi

#HAKUPÄÄLLÄ  

Onko sinulla osaamista jaettavaksi kauttamme? Kaipaatko ehkä merkityksellisiä tehtäviä tai lisäansioita olemalla mukana eri testaus- tai muissa tapahtumissamme?   

Järjestämme paljon erilaisia koulutuksia ja tapahtumia erilaisille kohderyhmille ja kaikkiin liittyy luonnollisesti fyysinen aktiivisuus, liikunta tai urheilu.  

Kaipaamme vakinaisen henkilöstömme lisäksi OTO-toimijoita. Lue alta millaisiin tehtäviin meillä on ns. haku päällä ja täytä erillinen lomake, jos olet kiinnostunut keikkahommista. Olet tervetullut myös 27.3. järjestettävään rekry-tilaisuuteen. Alla lisää tietoa.

#HAKU PÄÄLLÄ - KYMLIIN KEIKKATYÖNTEKIJÄKSI - TILAISUUS

Järjestämme keikkatöistä kiinnostuneille avoimen tilaisuuden, jossa saat lisää tietoa työtehtävistä ja KymListä. 

27.3. klo 16.30-18.30 Aktiivi,  Kouvola, Kotkankallionkatu 30

Alustava ohjelma  

16.30-16.45 Kahvitarjoilu ja esittäytymiset  

16.45-17.30 KymLi:n ja toimialojen tehtävätyyppien esittely   

17.30-18.00 Toiminnallista aktiiviteettia mm. Blaze pod reaktiopeli, Inbody –kehonkoostumusmittaus mahdollisuus, Liike freesaa, leikkimieliset “pääsykokeet”.

18.00-18.25 Tarjolla olevat tulevat keikat ja koulutukset, keikkatyöntekijöiden palkkiot sekä *edut, sekä koulutusta tuleviin tilaisuuksiin.

18.30 Tilaisuus päättyy, yhteinen lopetus

Ilmoittaudu mukaan rennon letkeään tilaisuuteen tai ilmoita kiinnostuksesi keikkahommiin!

Pääsen osallistumaan 27.3. tilaisuuteen?
Minkälaisista tehtävistä olet kiinnostunut?

Alla kuvailtu muutamia mahdollisia tehtäviä 

Välkkärikouluttaja 

Välkkärit eli välituntiliikuntaohjaajat ovat ala- ja yläkoulussa toimivia innokkaita oppilaita, jotka ohjaavat välitunneilla toisille oppilaille pelejä ja leikkejä.

Välkkärikouluttaja on lasten ja nuorten liikunnasta kiinnostunut, ohjannut liikuntaa lapsille ja mahdollisesti kouluttautunut liikunnan ohjaamisen parissa. Välkkärikouluttajan pitäisi pystyä ohjaamaan koulutuksia päiväsaikaan koulujen auki ollessa. Koulutuksia olisi satunnaisesti kouluvuoden aikana. Välkkärikoulutus kestää noin 3 tuntia.  

Kouluttaja saa hyvän perehdytyksen ja hyvät koulutusmateriaalit. 

Kesäleiriohjaajat ja apulaisleiripäälliköt 

Alakouluikäisten SporttiAction-leirejä on järjestetty jo 29 vuotta talvilomalla ja kesäkuun alussa. Vauhdikkaille leireille tarvitaan: 

- apuohjaajia (vähintään 15-vuotta) 

- vastuuohjaajia (vähintään 18-vuotta) 

- apulaisleiripäälliköitä (vähintään 18-vuotta ja kokemusta leiristä tai muusta ohjaamisesta) 

Jos olet kiinnostunut liikunnasta ja lasten kanssa toimimisesta, voisit olla hyvä tyyppi leiriohjaajaksi. Apu- ja vastuuohjaajat pitävät leirin aikana huolta lapsista, auttavat heitä arkisissa asioissa ja ohjaavat välillä tuokioita. Kokemusta tärkeämpää on vastuullinen ja innokas asenne, positiivinen mieli ja halu oppia uutta. 

Apulaisleiripäällikkö on apu- ja vastuuohjaajien tukihenkilö. Vastaat leiripaikalla käytännön asioista ja varmistat, että leirillä asiat rullaavat mallikkaasti. 

Ohjaajat saavat mahtavien leirikokemusten lisäksi palkan, ruoan ja leiripaidan.   

Tapahtuma-avustaja 

Järjestämme vuosittain erilaisia liikunta- tai hyvinvointitapahtumia ympäri Kymenlaaksoa. Tapahtumat voivat olla esimerkiksi: 

- Ryhmäytymispäivä oppilaitokselle 

- Kuntotestauspäivä kunnalle 

- FreshStart- tapahtuma seurojen kanssa Taiteiden yön yhteydessä 

Tarvitsemme ympäri vuoden tapahtuma-avustajia yksittäisiin tapahtumiin satunnaisesti. Tehtävät ovat monipuolisia, mutta helppoja omaksua, etkä tarvitse suurta kokemusta ja osaamista etukäteen. Rohkea ja innokas mieli on tärkeintä. 

Kuntotestaaja  
Kuntotestauksina Inbody –kehonkoostumusmittaus, Polar kestävyyskunnon mittaus (Own index), puristusvoimamittaus (Saehan) sekä vyötärönympärysmittaus. Kokemus mittauksista, tulosten tulkinnasta ja palautteen annosta on hyvä olla. 
 
Kuntotestaukseen tarvitaan ajoittain myös Inbody –laitemittaajia ruuhka-apualaisiksi esim. Isoissa tapahtumissa. Tällöin vaatimukseksi riittää laitteen käyttö eli mittausosaaminen. Koulutus järjestetään. 

Työhyvinvointitilaisuudet 
Työyhteisöjen työhyvinvointitilaisuuksiin tarvitaan sekä vastuuohjaajia että avustajia. Vastuuohjaajan tehtäviin kuuluu työhyvinvointitilaisuuden toteuttaminen esim. Amazing race -kaupunkiseikkailu, avustajan tehtäviin taas esim. rastipisteen vetäminen Amazing race –kaupunkiseikkailussa. Hauskuus, ilo ja tiimihengen nostattaminen pääosassa. 

Luennot ja työpajat 
Luentojen ja työpajojen vetämiseen on valmiit materiaalit, joiden pohjalta interaktiivisen ja tunnelmaltaan positiivisen tilaisuuden pitäminen esim. Työyhteisön tyhypäivän yhteydessä.