HAE OHJAAJAKSI LEIRILLE!

Oletko liikunnasta, lasten kanssa toimimisesta tai ohjaamisesta kiinnostunut nuori? 

Hae vastuu- tai apuohjaajaksi 

SporttiAction-leirille 3.6.-7.6.2024

VASTUUOHJAAJA:

Ohjaajan tulee olla yli 18-vuotias innokas, reipas ja oma-aloitteinen henkilö, joka haluaa liikkua ja touhuta lasten kanssa leirillä. Leiriohjaaja vastaa koko leirin yhdestä ryhmästä (noin.15-20 lasta). Leiriohjaaja saa avukseen 1-2 apuohjaajaa. Leiriohjaaja yhdessä apuohjaajan kanssa vetää lapsille erilaisia toiminnallisia juttuja riippuen missä kokonaisuudessa on mukana.  Joitain liikuntatuokioita ohjaavat seurojen ohjaajat.

APUOHJAAJA:

Apuohjaajiksi voivat hakea lasten liikunnasta kiinnostuneet, vähintään 15-vuotiaat nuoret. Tehtävänä on toimia lapsiryhmän yhtenä ohjaajana koko leirin ajan. Apuohjaaja auttaa arjen askareissa, huolehtii, että ryhmä on oikeassa paikassa oikeaan aikaan sekä suunnittelee ja toteuttaa muiden ryhmän ohjaajien kanssa oman ryhmän toiminnan leirin aikana. Apuohjaaja on leiriohjaajan ns. kakkosvalmentaja, eli on mukana kaikessa, saa toteuttaa lasten kanssa erilaisia juttuja ja huolehtii lapsista koko päivän yhdessä leiriohjaajan kanssa.

Ohjaajien työpäivä on 7:30-15:30 tai 8:30-16:30. Lisäksi ohjaajan tulee osallistua ennen leiriä järjestettävään info/koulutus tilaisuuteen:

22.5. kello 15:00-17:00 Lyseon liikuntahallilla.

(ole yhteydessä, jos tämä aika on hankala sinulle).

Ohjaajille maksetaan palkkaa seuraavasti:

Apuohjaajat 100,00 euroa

Vastuuohjaajat 250,00 euroa

Lisäksi nuoret saavat työtodistuksen, rutkasti ohjaajakokemusta, ruoat leirillä sekä lasten ihailevia katseita. Työskentely ohjaajana on loistava tapa päästä työelämän pariin.

Täytä hakemus 10.5. mennessä

APUOHJAAJAHAKEMUS

VASTUUOHJAAJAHAKEMUS

Lisätietoja: Petteri Mäkelä 044 013 7081, petteri.makela@kymli.fi