Lasten Liike- lasten liikunnan ohjaajakoulutus, aloittelevat

Lasten Liike - Lasten liikunnan ohjaajakoulutus aloitteleville

Aika: 7.11.2020 kello 12:00-16:00 (pidetään yhdessä kokeneempien ohjaajien kanssa)

Paikka: Kouvola, Tähteenkadun koulu

Koulutus antaa ohjaajalle perustiedot liikunnallisen harrastusryhmän ohjaamiseen. Koulutus on suunnattu aloitteleville tai nuorille ohjaajille, joilla on vain vähän tai ei ollenkaan ohjauskokemusta. Koulutus onkin erinomainen startti ohjaajan polulle.

Ohjaaja saa Lasten Liike -koulutuksesta erinomaiset perustiedot ja runsaasti käytännön työkaluja kaikille avoimen ja innostavan liikunnallisen harrastustoiminnan suunnitteluun. Tunti- ja kausisuunnitelmissa painottuvat motoriset taidot sekä yleisen liikunnallisuuden ja pelaamisen taitojen kehittäminen. Koulutuksessa annetaan myös vinkkejä lasten sosiaalisten taitojen sekä tunne- ja kaveritaitojen kehittymisen tukemiseen.

Koulutuksen toteutus
Koulutuksen kokonaiskesto on 6 tuntia, josta lähiopetusta on 4 tuntia. Tämän lisäksi osallistujan tulee varata 1 tunti ennakkotehtävän tekemiseen sekä 1 tunti verkossa tapahtuvaan pienryhmätyöskentelyyn. Pienryhmätyöskentely tapahtuu n. 1 - 3 kuukautta lähiopetusjakson jälkeen.
Hinta
Koulutuksen hinta on 15 € sisältäen sähköisen materiaalin. Suomen Olympiakomitea tukee koulusta.

Osallistujalla on lisäksi mahdollisuus tilata laadukas, painettu opas sekä Taitokorttikansio Olympiakomitean verkkokaupasta koulutuksen jälkeen. Taitokorttikansio on nähtävillä koulutuksessa.

Kouluttajana toimii KYMLI:n kouluttaja Jenni Aikio