Lasten liike- lasten liikunnan ohjaajakoulutus 23.4., kokeneet

Lasten Liike - Lasten liikunnan ohjaajakoulutus kokeneille

Aika: 23.4.2022 kello 12:00-15:00

Paikka: Kouvola, Tähteenkadun koulu

Koulutus syventää ohjaajan tietämystä lasten liikunnasta, haastavien tilanteiden ohjaamisesta sekä lasten sisäisen motivaation ja liikunnallisen taitavuuden tukemisesta. Koulutus on suunnattu kokeneille ohjaajille, valmentajille ja opettajille.

Ohjaaja saa Lasten Liike -koulutuksesta käytännön työkaluja kaikille avoimen ja innostavan liikunnallisen harrastustoiminnan suunnitteluun. Tunti- ja kausisuunnitelmissa painottuvat motoriset taidot sekä yleisen liikunnallisuuden ja pelaamisen taitojen kehittäminen. Koulutuksesta saa myös vinkkejä lasten sosiaalisten taitojen sekä tunne- ja kaveritaitojen kehittymisen tukemiseen. Ohjaajien aiempia kokemuksia hyödynnetään osana koulutustehtäviä.

Koulutuksen toteutus
Koulutuksen kokonaiskesto on 4 tuntia, josta lähiopetusta on 3 tuntia. Tämän lisäksi osallistujan tulee varata 1 tunti ennakkotehtävän tekemiseen.

Hinta

Koulutuksen hinta on 60 € sisältäen sähköisen materiaalin. 

Osallistujalla on lisäksi mahdollisuus tilata laadukas, painettu opas sekä Taitokorttikansio Olympiakomitean verkkokaupasta koulutuksen jälkeen. Taitokorttikansio on nähtävillä koulutuksessa.

Ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella viimeistään 13.4.2022

Lisätiedot: Petteri Mäkelä, 044 013 7081, petteri.makela@kymli.fi