Toiminnallinen oppiminen 12.4. kello 12-14

Toiminnallinen oppiminen varhaiskasvatuksessa (2 tuntia)​

Teams- koulutus, 12.4. kello 12-14:00 (Ilmoittaudu viimeistään 10.4.)

Lapsi oppii parhaiten käyttäen koko kehoaan ja kaikkia aistejaan. Toiminta ja liike liittyvät oleellisesti kaikkeen lapsen oppimiseen. Pienikin toiminnallinen tai liikunnallinen hetki kesken päivän lisää lapsen päivittäistä liikkumisen määrää, rauhoittaa, auttaa paremmin keskittymään sekä lisää tarkkaavaisuutta tuleviin tehtäviin. Koulutuksessa opitaan vasu-perusteisesti toiminnallistamaan varhaiskasvatuksen erilaisia oppimistilanteita.

Koulutus perustuu kahteen toiminnallisuuden näkökulmaan: liike tuodaan oppisisältöön tai oppisisältö viedään liikkeeseen. Pääpaino on ensisijaisesti havainnollistaa liikkeen ja kehollisuuden mahdollisuuksia osaamisen osa-alueiden opettamisessa.

Hinta: maksuton

Koulututtaja: Virpi Koivula (Etelä-Suomen liikunta)

Koulutukseen on mahtuu 25 osallistujaa. Jokaiselle kunnalle on varattu tietty määrä paikkoja. Ilmoittaudu oman kuntasi lomakkeella. Lomakkeet löytyvät alta. Ilmoittaudu viimeistään 10.4.

Jos oman kuntasi paikat ovat jo täynnä, voit laittaa viestin petteri.makela@kymli.fi, niin pääset varasijoille, jos muista kunnista jää paikkoja yli.

KAAKON KAKSIKON ILMOITTAUTUMINEN (3 paikkaa)

HAMINAN ILMOITTAUTUMINEN ( 3 paikkaa)

PYHTÄÄN ILMOITTAUTUMINEN (3 paikkaa)

KOTKAN ILMOITTAUTUMINEN (8 paikkaa)

KOUVOLAN ILMOITTAUTUMINEN (10 paikkaa)