AIKUIS- JA TERVEYSLIIKUNAN KOULUTUKSET

Kymenlaakson Liikunta ry järjestää kaikille avoimia aikuis- ja terveysliikunnan koulutuksia sekä mm. Liikkujan Apteekin henkilökunnalle kohdennettuja koulutuksia.

Koulutuksia järjestetään sekä avoimina että tilauksesta. Tilaus-koulutuksen sisältö räätälöidä änyhteisönne tarpeisiin sopivaksi koulutuspaketiksi.

Liikkujan apteekki -koulutukset apteekin henkilökunnalle

Seuraavat koulutukset keväällä ja syksyllä 2024


Katso tarkemmin aikuis- ja terveysliikunnan Koulutukset -otsikon alta

Liikuttaja- koulutus sulautettuna VOK-koulutuskokonaisuuteen


VOK (valmentaja- ja ohjaaja) koulutus soveltuu kenelle tahansa aikuisten ryhmiä ohjaavalle ja valmentavalle tai ohjaustyöstä kiinnostuneelle. Koulutusta voi hyödyntää niin seuroissa kuin muissakin yhteisöissä. Olympiakomitea tuottaa alan asiantuntijoiden tukemana laaditut opintomateriaalit, huolehtii kouluttajakoulutuksista sekä ylläpitää valtakunnallista toimijaverkostoa. Liikunnan aluejärjestöt vastaavat koulutustoiminnasta paikallisesti ja Kymenlaakson maakunnassa koulutusjärjestelyistä vastaa Kymenlaakson Liikunta ry. 

Aikuisten ohjaajakoulutuksen kokonaisuus on sulautettu suomalaisen valmentaja- ja ohjaajakoulutusjärjestelmään (VOK).

Tarkemmin koulutuskokonaisuudesta täältä ja Kymenlaakson VOK-superviikonlopuista täältä.Tervetuloa liikuttajaksi 

Tervetuloa liikuttajaksi -koulutuksen sisältö on rakennettu aikuisliikkujien tarpeet huomioiden. Se tarjoaa perustietoa aikuisten kunto- sekä terveysliikunnasta ja sopii sitä kautta hyvin kuntoliikkujalle oman liikkumisen tueksi. Samalla koulutus tarjoaa osallistujille ideoita aikuisliikunnan ohjaamiseen ja suunnitteluun sekä vinkkejä ryhmän hallintaan. Lisätietoa täältä.

Otathan yhteyttä, kerron mielelläni lisää

Sanna Saarinen 
Terveysliikunnan kehittäjä
p. 040-4835405
sanna.saarinen@kymli.fi