Vähävaraisten perheiden liikunnan rahaston haku

15.3.2024

Kuvassa on yläreunassa Kymenlaakson Liikunnan logo ja alla teksti vähävaraisten perheiden liikunnan rahasto

Kymenlaakson Liikunta on 2023 perustanut vähävaraisten perheiden liikunnan tukemiseksi rahaston, jonka tarkoituksena on tukea kymenlaaksolaisten lasten liikunnan harrastamista urheiluseuroissa. Kohderyhmänä ovat alle 18 -vuotiaat.

Ensimmäinen haku oli syksyllä 2023.Tukea myönnettiin tuolloin 30:lle perheelle yhteensä 39:n lapsen harrastamiseen. Kokonaistuki oli yhteensä 4065 euroa.

Tukea voi hakea välttämättömiin varusteisiin, kuukausi- ja kausimaksuihin, kilpailumaksuihin, urheiluakatemiamaksuihin, bussikorttiin. Tukea ei makseta rahana vaan kohdennetaan suoraan laskulla maksettaviin kuluihin.

Seurayhteys tms. on kuvattava. Perhe toimittaa harrastus- tai välinelaskun tai sen kuitin KymLille.

Vain yksi harrastus ja maksu /lapsi tai nuori. Määrä maksimissaan 200€ / lapsi.

Hakemus, missä kysytään perheen tilannetta ja perusteita haettavalle tuelle tulee toimittaa viimeistään 1.5.2024 TÄSTÄ LINKISTÄ

Hakemukset käsittelee KymLi toiminnanjohtaja tai hänen varahenkilönsä. Yksityisyyden suojaamiseksi hän mm. raportoi päätöksistä KymLi hallitusta ilman henkilöiden / perheiden tunnistettavuutta.

Rahaston alkupääomasta ovat vastanneet merkittävillä tuilla Ässä-Asunnot Oy ja Parik-säätiö. Varoja kerättiin myös mm. 2.9.2023 järjestetyllä Rotary hyväntekeväisyysottelulla.