Urheiluseurojen aamiaistilaisuus 14.6.2019

30.5.2019

Kymenlaakson Liikunta ja Sokos hotellit järjestävät seurojen aamiaistilaisuuden Sokos hotelli Vaakunassa Kouvolassa (hovioikeudenkatu 2) perjantaina 14.6.2019 klo 8.00 – 10.00.

Tilaisuuden asioina käsitellään:

KymiRingillä MotoGP -testiajot

KymiRingillä järjestetään MotoGP -testiajot 19.-20.8.2019. Tapahtumassa tarvitaan vapaaehtoisia täydentämään tapahtumaorganisaatiota ja työskentelemään monissa mielenkiintoisissa tehtävissä. Tapahtuman vapaaehtoishaku on käynnissä sekä Suomen Moottoriliiton että KymiRingin kautta. Vapaaehtoisrekrytoinnista vastaa Lahti Events, joka hakee talkooväkeä mm. yleisö- ja ruokapalveluihin, järjestyksen- ja kulunvalvontaan sekä liikenteen- ja pysäköinninohjaukseen.

Aiheesta kertovat Lahti Eventsin Kirsi Hänninen sekä projektipäällikkö Arto Ahola

Tule mukaan rakentamaan ensimmäistä lukua KymiRingin tarinaan!

ETUJA SPORTTIREISSUILLE– LIITY SPORTTIKLUBIIN

Varmista joukkueellesi edullinen majoitus ja muita etuja S-ryhmän toimipaikoissa.

Sporttiklubi on Sokos Hotellien ja Radisson Blu -hotellien yhteinen jäsenohjelma. Sporttiklubiin voivat liittyä kotimaiset urheiluseurat ja -joukkueet, ryhmän minimikoko on 11 henkilöä.

Sporttiklubi toimii Suomessa, Tallinnassa ja Pietarissa. Liittyminen klubiin on maksutonta.

Sporttiklubia esittelee Kymen seudun osuuskauppojen hotellien myyntipäällikkö Niina Turunen sekä Sokos hotellien asiakkuuspäällikkö Juha Kasurinen.Paikalla on myös KymListä toiminnanjohtaja Tommi Lehtinen, jonka kanssa voi keskustella vapaista seuroja koskevista ajankohtaisista aiheista.

Tilaisuuden alussa Sokos hotellit tarjoavat aamupalan. Tilaisuus on maksuton

Tilaisuuteen ilmoittautuminen viimeistään 10.6.2019  TÄSTÄ Ilmoitathan myös ruoka-aineallergiat

Tervetuloa!