Urheiluseura eläköityvien liikuttajana -koulutus seuroille syksyllä

11.8.2023

Kymenlaakson Liikunta ry kannustaa paikallisia liikunta- ja urheiluseuroja pohtimaan eläköityvien potentiaalia oman seuran elinvoimaisuuden, uusien harrastajien sekä vapaaehtoistoimijoiden rekrytoinnin näkökulmasta. Ideoita oman toiminnan kehittämiseen on tarjolla syys-lokakuussa järjestettävässä valtakunnallisessa koulutuskokonaisuudessa ”Urheiluseura eläköityvien liikuttajana”. Tervetuloa mukaan!

 
Urheiluseura eläköityvien liikuttajana
Eliniän piteneminen on tuonut aktiivisia vuosia elinkaaren keskelle. Tämä, kolmanneksi iäksi kutsuttu elämän vaiheen pituus on noin kaksikymmentä vuotta ja sen myötä meillä on aiempia sukupolvia vauraampi, yhä kasvava toimeliaiden eläkeläisten joukko, joka arvostaa hyvää terveyttä, ihmissuhteita ja kiinnostavia harrastuksia. Urheiluseura eläköityvien liikuttajana -koulutuksessa perehdytään eläkkeelle siirtyvien liikkumistottumuksiin sekä pohditaan urheiluseurojen potentiaalia aikuisten ja ikääntyvien monipuolisina liikuttajina ja osallistajina. Koulutuksen aikana tutustutaan ikääntyvien liikunnan laatusuosituksiin sekä mietitään keinoja lisätä jo olemassa olevan tarjonnan vetovoimaa tai tuottaa omaan seuraan uusi liikuntatoiminto, -palvelu tai -tuote.


Työkaluja tuotteistamiseen ja vinkkejä kohderyhmän tavoittamiseen
Koulutus tarjoaa urheiluseuralle työkaluja uuden toiminnan tuotteistamiseen​ sekä vinkkejä halutun kohderyhmän tunnistamiseen ja tavoittamiseen​. Koulutuksessa pohditaan perusteita palvelun tai toiminnan hinnoitteluun, myyntiä ja markkinointia sekä toiminnasta tiedottamista myös seuran sisällä. Koulutus on suunnattu seurajohdolle sekä seuran toiminnan kehittämisestä vastaaville eri puolilla Suomea. Koulutus järjestetään yhteistyössä  Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu ry:n (ESLU), Keski-Suomen Liikunta ry:n (KesLi)
 ja Ikäinstituutin kanssa osana Liikuttava Suomi -hanketta.

Aika ja paikka: 
ma 11.9., ti 26.9., ke 11.10. ja to 26.10. klo 18.00–20.00
Hinta
Koulutuksen hinta on 200 euroa/seura, sisältäen 2 osallistujaa/seura.


Koulutusmainos (PDF)


Lisätietoja ja ilmoittautuminen

Ilmoittaudu 31.8. mennessä
( https://tapahtumat.eslu.fi/tapahtumat/urheiluseura-elakoityvien-liikuttajana-koulutus-seuran-kehittamisesta-vastaaville/ )

Lisätietoa koulutuksesta: 
Merja Palkama, 044 9019 289, merja.palkama@eslu.fi  
Jyrki Saarela,  045 650 3771, jyrki.saarela@kesli.fi

Lue lisää verkkolehti Etelätuuli (julkaistaan elokuussa)


Liikuttava Suomi -hanke