Sukellusseura Vesikot ry sai alueellisen lasten ja nuorten Tähtiseurapalkinnon

17.12.2019

Sukellusseura Vesikot ry on KymLin alueen vuoden 2019 Tähtiseura! 🌟

Vesikot sai lasten ja nuorten urheilun Tähtiseurojen kannustuspalkinnon laadukkaasta toiminnasta.  Vesikoissa toimitaan yhdessä tehden ja toimien. Seura on luonut yhteistyössä vanhempian kanssa yhteisentekemisen hengen, avoimen ja iloisen ilmapiirin. Lapsille ja nuorille annetaan mahdollisuus harrastamiseen iloisesti ja hyvällä fiiliksellä, ilman kilpailua tai valmentautumista. 


Vesikkojen päälaji on snorkkelisukellus ja ohjatuilla harjoituskerroilla tutustutaan moniin eri sukellusen lajeihin päälajien rinnalla sekä järjestetään toiveiden ja mahdollisuuksien mukaan muitakin lajikokeiluita. Vesikoissa nähdään yleisen uimataidon kehittäminen ja vesiturvallisuustaidot tärkeänä taitona kaikille lapsille ja nuorille.

Energiayhtiö Gasumin lahjoittama 1000 euron kannustuspalkinto luovutettiin Kymenlaakson Liikunta ry:n toiminnanjohtajan Tommi Lehtisen toimesta juniorivastaavalle Oona Tuurille seuran joulujuhlassa Kouvolan Urheilupuiston uimahallissa.

Tähtiseurapalkinnolla Olympiakomitea ja energiayhtiö Gasum haluavat edistää jokaisen lapsen mahdollisuutta harrastaa monipuolisesti ja nostaa esille arvokasta työtä, jota suomalaisissa urheiluseuroissa tehdään.

Tähtiseura-ohjelma on Olympiakomitean, lajiliittojen ja aluejärjestöjen laatuohjelma, joka kehittää ja tukee suomalaisen urheilun keskeistä vahvuutta: seuratoimintaa. Ohjelma auttaa seuroja kehittämään sen itse valitsemia osa-alueita modernien työkalujen ja toimintatapojen avulla yhdessä muiden laatuseurojen kanssa. Yli 500 eri lajien urheiluseuraa kehittää toimintaansa Tähtiseura-ohjelman puitteissa.