Porraspäiviä vietetään jälleen 2.-8.11.2020 - Ota askel terveyteen ja valitse portaat hissin sijaan!

2.11.2020

Porraspäivät on Liikkuva aikuinen -ohjelman toteuttama, maksuton työyhteisöille suunnattu kampanja, jonka tavoitteena on herätellä pieniin, jokapäiväisiin valintoihin oman terveyden edistämiseksi. Porraspäiviä vietetään vuosittain marraskuussa, ja vuonna 2020 Porraspäivät on 2.–8.11.

Kampanjaviikon aikana kannustetaan käyttämään portaita hissin sijaan muun muassa erilaisin portaiden läheisyyteen kiinnitettävin materiaalein. Tarkoituksena on esimerkiksi kiinnittää huomiota säännölliseen istumisen ja työn tauottamiseen. Vuonna 2019 Porraspäivissä oli mukana yli 400 työyhteisöä.

Ota askel terveyteen

Täytä ilmoittautumislomake ja haasta ystäväsikin mukaan hyvinvointitalkoisiin. Kaikkien ilmoittautuneiden kesken arvotaan sähäkkä Liikkuva aikuinen -Jopo (arvo 445 €). Liikkuva aikuinen -ohjelma vastaa pyörän rahdista aiheutuvista kuluista ja maksaa palkinnosta arpajaisveron.

Materiaalit-sivulta voit ladata maksutta julisteita, porraskannusteita, taukojumppia, somekuvia ja verkkobannerin merkiksi osallistumisesta kampanjaan ja kannustamaan työkavereitasi portaisiin.

Porraspäiviä voi toteuttaa monella tapaa, joten ideoi kampanjaviikon ajalle vaikka kisa työpaikallesi.

Jaa oma porraskuvasi somessa aihetunnisteella #porraspäivät ja kannusta muutkin portaisiin!