#PARASTAPAIKANPÄÄLLÄ PASSI JULKAISTU

13.10.2021

Kuvassa parastapaikanpäällä passi. Passissa seurojen logot ja ottelupäivät joihin passilla pääsee

Kouvolalaiset urheiluseurat haluavat kannustaa kaikkia lapsia ja nuoria seuraamaan monipuolisesti kaupungin laajaa urheilutarjontaa.

Kokonaisuutta koordinoineen KymLin toiminnanjohtajan Tommi Lehtisen mukaan ”#Parastapaikanpäällä passi on kouvolalaisten seurojen ja KymLin vahvan yhteistyön tulos. Seurojen yhteistyö on ollut erittäin vahvaa yli lajirajojen monellakin tavalla. Nyt se saa uuden hienon mallin. He kannustavat myös omia junioreitaan käymään myös toisten lajien katsomoissa.”

Talvilajien passissa mukana ovat Kouvolan Lentopalloilijat -57 (KoLe), Kouvottaret, Kouvolan Ravirata (Valkealan Hevosystäväinseura), KooKoo, Kouvot, Kouvolan Jäätaiturit, Herman Kare kansainvälinen painiturnaus (Kouvolan Painijat järjestäjä) sekä Sudet Salibandy.

Passilla oppilas pääsee passissa mainittuihin otteluihin maksutta katsomoon yhden kerran per seura. Mukana passissa myös muodostelmaluistelun kansallisten sarjojen loppukilpailu ja SM-sarjojen hopeafinaali maaliskuussa 2022.

Talvilajien passit jaetaan koulujen kautta ensi viikolla kaikille Kouvolan alueen 7052:lle peruskoulun oppilaalle (1-9 lk).

Keväällä on tulossa myös kesäpassi, jonka lajit ja ottelut / tapahtumat julkaistaan myöhemmin

KooKoo on aiempina vuosina tarjonnut alueen peruskoulun oppilaille koululaislippuja, joilla oppilaat pääsevät merkittyihin otteluihin vapaalla sisäänpääsyllä. Parasta paikanpäällä -passi korvaa nyt nämä koululaisliput KooKoon osalta kun seurat laajemmin mukana.

” Saman tyylinen "passi" on aiemmin ollut jollakin paikkakunnalla käytössä, mutta isossa kuvassa näin laajasti toteutettu konsepti on täysin uutta ja on todella hieno asia Kouvolassa.” Toteaa KooKoon yhteisöpäällikkö Nita Ahola ja jatkaa” Olen todella ylpeä paikallisista urheiluseuroista, jotka tekevät muutenkin äärimmäisen tärkeää työtä lasten- ja nuorten liikunnan ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin parissa.”

Tarkemmat passin tapahtumien ajat ja paikat löytyvät tästä linkistä toisaalla sivuiltamme

Passia käytettäessä seurat toivovat, että sosiaalisessa mediassa käytettäisiin tunnisteita #parastapaikanpäällä #Kouvola

Kymenlaakson Liikunta ja mukana olevat seurat pidättävät oikeuden rajoittaa osallistumisia tapahtumiin, mikäli koronarajoitukset astuvat uudelleen voimaan.

Passia ovat olleet mukana olevien seurojen ja Kymenlaakson Liikunnan lisäksi tukemassa Mehiläinen Oy sekä OP Kymenlaakso.

Kiitos erinomaisille seuroille ja kumppaneille!


Tervetuloa lapset ja nuoret joukolla katsomoihin!