Miksi jännitämme? Pakollinen paha vai välttämätön voimavara? -seminaari. MUUTOS!

9.1.2024

Kuva on esite. Sen yläreunassa on isolla Kiira Korven kasvokuva hymyilemässä. Vieressä teksti tervetuloa mielenkiintoiseen seminaariin, jossa vieraana mm. Kiira Korpi. Alla otsikko Miksi jännitämme? Pakollinen paha vai välttämätön voimavara? Lisäksi alla aikataulu ja Sami Kosolan, Tiina Winterin sekä Petri Federleyn kasvokuvat.
Kuvan oikeassa reunassa teksti Aika: 29.1 klo 18.00 – 19.30. Paikka: Kouvolan Teatteri (pääsali) 
Tilaisuus on maksuton. Ennakkoilmoittautumisia tai -varauksia ei oteta. Paikat täytetään saapumisjärjestyksessä. Saliin mahtuu 350 henkilöä

MUUTOS!

Kiira Korpi on tänään 26.1 ilmoittanut, että on valitettavasti henkilökohtaisista syistä estynyt saapumasta seminaariin.

Mutta seminaari TOTEUTETAAN ja hänen tilallaan pikahälytyksellä esiintyy KPL superpesis joukkueen konkari Anssi Lammila. Kiitos Anssi jo etukäteen.

Muuten ohjelma ja aikataulu pysyvät aiemman mukaisina

Pahoittelumme muutoksesta, mutta laadukas ja hyvä seminaari tulee kuitenkin. Tervetuloa paikalle!

-----

Jännityksen hallintaa meistä jokainen tarvitsee esim. koulussa kokeissa, työhaastatteluissa, työssä esiintymisessä jne. jne. Mutta onko jännitys pakollinen paha vai välttämätön voimavara?

Kymenlaakson Liikunnan, Mehiläisen ja Kouvolan Urheiluakatemian yhdessä järjestämät urheilulääketieteen ja urheilun psyykkisen ulottuvuuden illat saavat jatkoa tammikuun 29. päivä, kello 18.00 – 19.30. Tilaisuus järjestetään Kouvolan Teatterilla. Teatterin ulko-ovet avataan klo 17.00  ja saliin ovet klo 17.30.

Urheilussa ollaan yhtä lailla näyttämöllä kuin teatterissa. Tavoite on tuottaa paras mahdollinen esitys, oman parhaan kyvyn mukaan. Urheilussa kilpaillaan usein sijoituksesta yhtenä päivänä, teatterissa suorituksen tulokset mitataan lukuisina päivinä ja kävijämäärissä. Suorituksella katsojien edessä on seurauksia itselle ja muille. Jännitys tällä näyttämöllä on jossain määrin selviö – mitä sillä sitten tehdään, selvitäänkö siitä vai voiko sen voiman ottaa käyttöön?

Miksi jännitämme? -illan puhujina ovat Kiira Korpi, Sami Kosola ja Tiina Winter. Kiira Korpi on taitoluistelija, 2007, 2011 ja 2012-vuosien EM-mitalisti. Kiira Korpi on valmistunut nimikkeellä bachelor of liberal arts, psykologisella painotuksella The New School -yliopistosta New Yorkista. Kiira valmentaa taitoluistelijoita ja taitoluistelun valmentajia, erityisesti positiivisen psykologian keinoin. Hän on myös kirjailija ja esiintyy edelleen luistelunäytöksissä. Kiiran harrastuksiin kuuluu myös painonnosto ja tennis.

Sami Kosola on toiminut Kouvolan Teatterissa ammattinäyttelijänä vuodesta 1998 alkaen. Hänen repertuaariinsa kuuluvat esitykset improvisaatiosta musikaaleihin ja opetustyöhön. Lisäksi Sami on monipuolinen muusikko – jopa säveltäjä. Tiina Winter on hänkin Kouvolan Teatterin näyttelijä, vuodesta 2017 alkaen. Tiina on kilpaillut seitsenottelussa, mutta pääasiassa hänet on tunnettu urheilun saralla Kouvottarista, koripalloilijana.

Tilaisuuden moderoi sosiaalipsykologi Petri Federley, joka toimii urheilun psyykkisen valmennuksen parissa. Puhujien oman osuuden jälkeen kaikki kolme osallistuvat myös paneelikeskusteluun.

Seminaari on osallistujille maksuton ja paikalle mahtuu 350 kuulijaa

Alla liitteenä olevasta Kouvolan kaupungin karttapalvelun kuvasta näet autolla saapuessasi alueen pysäköintialueet