Lumilyhty-arvat ovat täällä taas

22.9.2022

Varainhankinnan klassikkotuote teki viime vuonna odotetun paluun kalenterimuotoisena ja tänäkin vuonna Lumilyhty-joulukalenteriarpa palvelee kaikkia urheiluseuroja, joukkueita, koululuokkia ja yhdistyksiä varainhankinnassa!

Tilaamalla Lumilyhty-joulukalenteriarpoja varmistat, että varainhankintahuolenne ovat loppusyksyn ja talven osalta tipotiessään!  ❄️🎄

Huom. Kun seura / joukkue käyttää KYMLILYHTY etukoodia tilatessanne Lumilyhty-joulukalentereita / Lyhty-arpoja, niin seura / joukkue saa ylimääräisen tilaajalahjan (arvo 10-20 euroa).

Lisäksi KymLi saa korvauksena jokaisesta myydystä Lyhty-arvasta erillistä provisiota käytettäväksi maakunnan lasten liikuntaan. Provisio maksetaan vain niistä tilauksista, joissa on käytetty alueelle yksilöityä etukoodia. Kiitos kun käytätte tilatessa koodia!


Joulukalenteriarvan myyntihinta on 10 €, josta tuottoa jää myyjätaholle jopa 5 € / arpa. Myyntiaika alkaa 1.10.2022 ja jatkuu 31.12.2022 asti. Varainhankinta Lumilyhty-joulukalentereilla on näppärää: Tee tilaus, aloita myynti ja lopuksi tilitä kalenterit saamiesi ohjeiden mukaisesti. Tuotto jää verottomana suoraan käyttöönne.

Lisätiedot ja tilaukset TÄSTÄ LINKISTÄ