Liikuntatapahtuma Fresh Start 21.8.2021

17.8.2021

Tapahtuman esite. Kuvassa kaksi lasta iloisesti hyppämässä ilmaan. Lisäksi räppäri Asteen ja sirkuskoulu bravuurin kuvat. Lisäksi paljon tiivistä tekstiäö mukanaolijoista.

FRESH START -liikunta ja urheilutapahtuma - järjestetään la 21.8. klo 10-15 Lumon Areenassa ja sen lähiympäristössä eli Kouvolan Urheilukeskuksessa. Tapahtumassa 17 urheiluseuraa esittelee toimintaansa, joista voit löytää uuden harrastuksen itsellesi tai lapsillesi.

Tapahtuman vastuujärjestäjä on Kouvolan Urheiluakatemia yhdessä Kymenlaakson Liikunnan kanssa. Keskeisinä yhteistyötahoina ovat myös kaupungin liikuntatoimi ja Kouvolan liikunta - ja urheiluseurat. Tapahtuman päätukija on Kymin Osakeyhtiön 100-vuotissäätiö.

Mukana olevat seurat/lajit:
KooKoo Juniorit, KooKoo Jäätaiturit, KPL, Kouvolan Jalkapallo, Kouvot, Sudet Salibandy, MYPA, FC Peltirumpu, BDC, Tempo, Sirkuskoulu Bravuuri, Valkealan Urheiluautoilijat, Valkealan Kajo, Kouvolan Urheilupetanque, Kouvolan Pyöräilijät, Kouvolan Painijat.

Mukana myös:
XAMK, Kouvolan kaupunki, Nuorisokeskus Anjala ja Mehiläinen

Tapahtumassa esiintyvät mm. Talent Suomi 2021 voittaja Sirkuskoulu Bravuuri ja voikkaalaislähtöinen räppäri Jani ”ASTE” Sutelainen.





klo 10.00 - 11.30 Luisteluopastusta ja soveltavaa luistelua (omat luistimet mukaan!)

klo 10, 11 ja 12 maastopyörälähdöt (oma pyörä mukaan!) 

klo 11.00        Rock Academy bändi

klo11.00 - 12.30 Jäähallin puistossa seikkailuradan ohjaajat erityisliikkujien apuna (kokeile kolmipyörää, maastopyörätuolia ja luistelukelkkaa)
klo 11.45        Muodostelmaluistelujoukkue Celestials
klo 12.00        Sirkuskoulu Bravuuri
klo 12.30        Räppäri  Jani ”ASTE” Sutelainen 
klo 13.45        Black Diamond Cheerleaders
klo 14.00        Jalkapallon haasteottelu, jossa "haastajina" 
entiset urheilijat mm. nyrkkeilijä Vesa Koskinen, painija Ismo Kamesaki, koripalloilija Reetta Piipari ja ampumahiihtäjä Marko Mänttäri. 
Entisistä jalkapalloilijoista mukana mm. Toni Huttunen, Mauri Keskitalo, Tuomas Aho ja Tuomas Kansikas. 


klo 10-15 ”nonstoppina”:
Ilmatäytteinen futiskenttä, jääkiekon laukaisumahdollisuus, koripallon heittopiste, salibandykaukalo/peliä, pesiksen lyöntimahdollisuus, Olympiarata (katso esittelyvideo TÄSTÄ) , pomppulinna, testausasema, maastopyöräilyopastusta, petanqueen tutustumista, PADEL, E-urheilu, mäkihyppy, (Urheilupuistossa klo 10-13 ja Palomäen mäkikeskus klo 13 jälkeen) ralli/kilpa-auto, yleisurheilu -ja lentopallo-opastusta, tutustumista painiin sekä erityisliikuntaa, köysirataa ja Olympiarataa


Tapahtuma on esteetön ja maksuton. (pl Inbodymittaus halukkaille 10e. Käteismaksu)


Suosittelemme vahvasti maskin käyttöä


Seurojen sijainnit alueella näet liitteenä olevasta kartasta


Tervetuloa!