Liikuntafoorumin ilmoittautumisaikaa jatkettu 7.10. asti

5.10.2022

Tämän vuoden Liikuntafoorumi (31.10–1.11. Kouvola) on kerännyt jo hyvin osallistujia niin kunnista, järjestöistä, valtionhallinnosta kuin muista toimijoista. Foorumin ilmoittautumisessa alkoi loppusuoralla topiraitasmaisen kova loppukiri. Ilmoittautumisaikaa on jatkettu vielä tämän viikon, jotta kaikki halukkaat pääsevät mukaan.

Liikuntafoorumissa 2022 on luvassa paljon huippupuhujia, kuten Sitran yliasiamies Jyrki Katainen, jääkiekkovalmentaja Antti Pennanen ja kirjailija, toimittaja Minna Lindgren, mielenkiintoisia keskusteluja sekä ennen kaikkea kaivattuja kasvokkaisia kohtaamisia.

Liikuntafoorumi on erityisesti tänä vuonna parasta paikan päällä (osallistumismaksu 190 €/ilman iltajuhlaa 130 €), mutta foorumiin voi ilmoittautua myös etäosallistujiksi (etäosallistuminen 70 €). Foorumin kaikki sessiot striimataan, joten etäosallistujiltakaan ei mene ohi yksikään foorumin mielenkiintoisista puheenvuoroista.

Tutustu foorumiin ja ilmoittaudu mukaan 7.10. mennessä TÄSTÄ LINKISTÄ!

Liikuntafoorumin 2022 järjestävät opetus- ja kulttuuriministeriö, valtion liikuntaneuvosto, Olympiakomitea, Paralympiakomitea, YLE, Kuntaliitto ja Veikkaus. Paikallisena järjestäjäkumppanina toimii Kymenlaakson Liikunta ry (KymLi) yhteistyössä Kouvolan kaupungin kanssa.