KymLin henkilökunta juhlii ensimmäistä seurapaitapäivää!

24.9.2019

Kymenlaakson Liikunta on mukana Olympiakomitea, lajiliittojen ja liikunnan aluejärjestöjen kanssa Seurasydän-kampanjassa. Kampanja on tarkoitettu kaikille urheiluseuroille ja haluamme tuoda kampanjan avulla yhteisöllisyyden näkyväksi ja liputtaa suomalaista seuratoimintaa! Yhteisöllisyys on urheiluseurojemme suurin voimavara!

Yksi kampanjan kohokohdista on tiistaina 24.9. vietettävä Seurapaitapäivä, jolloin kaikkia kehotetaan pukemaan töihin, kouluun ja menoihin oman seuran pelipaita, verkkarit tai fanipaita – tai muuten sonnustautumaan oman seuran väreihin.  

KymLin virallinen seko eli seurakoordinaattori haastoi toimiston väen pukemaan oma seuransa paidan päälle ja kertomaan miksi he valitsivat juuri tämän seuran paidan päälleen. 

KymLin talous- ja hallintosihteerin Sanden (takaa vasemmalta) päälle valikoitui KymLin oma t-paita, koska hän kokee kaikki seurat yhtä arvokkaina. Sande on todellinen yhdistysnainen, joka tekee töitä monen seuran hyväksi!

Tommilla on päällä Kouvolan jääkiekkotuomarit ry:n paita. KymLin toiminnanjohtaja on ollut monen seuran toiminnassa mukana, mutta jääkiekkotuomareiden paitaa hän on kantanut pisimpään. Kouvolan jääkiekkotuomareilla ja Tommilla on kertynyt yhteistä matkaa jo 32 vuoden ajan! Seuran porukka on tiivis, minkä ansiosta jaksaa viheltää tuomaroinnin lieveilmiöstä huolimatta.

Lasten ja nuorten liikunnallisen elämäntavan koordinaattori Petteri on pukenut päälleen Fc Peltirummun verkkapaidan. Petteri kertoo, että rakkaus omaan lajiin syttyi uudestaan harrasteporukan kautta. Sen jälkeen mukana on tullut erilaisia seuratoiminnan kehittämisen tehtäviä. ”Rumpu on sydämen asia”.

Terveysliikunnan kehittäjä Sanna on ollut mukana voimisteluseurojen toiminnassa, mutta siitä huolimatta päälle valikoitui Kouvolan Pallonlyöjät ry:n mustakeltainen pelipaita. Pesäpallon pariin hän päätyi poikansa harrastuksen kautta. Mokkapalojen myynnin ja lapsen peleissä kannustamisen myötä Sannasta on kehkeytynyt todellinen pesisfani!

Seurakoordinaattorin Nooran (etualla) päällä on hänen kasvattajaseuransa HoNsU:n huppari. Hongikon Nuorisoseuran Urheilijat eli HoNsU on jyväskyläläinen koripalloon erikoistunut seura, jolla on meriittejä myös pesäpallon puolella. Toisen polven honsulaisena Noora seuraa edelleen kasvattajaseuransa pelaajien ja joukkueiden otteita niin kotimaisilla kuin ulkomaisilla pelikentillä.

Urheiluseurat koskettavat ja liikuttavat ihmisiä monin eritavoin. #Seurasydän :men ja #seurapaitapäivä :n takaa löytyy monia hienoja tarinoita urheiluseurayhteisöistä. Kerro myös meille mitä kaikkea hyvää seurasi ihmiset ovat luoneet ympärilleen käyttämällä hästägejä!

KymLin ja sen henkilökunnan sydämmet sykkivät seuratoiminnalle!