KymLi peruu kaikki koulutukset ja tapahtumat 30.5.2020 asti

16.3.2020

Koronavirus covid-19 -epidemiatilanteesta johtuen Kymenlaakson Liikunta (KymLi) peruuttaa/siirtää kaikki järjestämänsä koulutukset ja muut tapahtumat 30.5.2020 asti. Peruutus koskee myös Kouvolan urheiluakatemian kaikkia valmennus -ja ohjaustoimintoja (liikuntakerhot, esiakatemia ja akatemiavalmennukset). Myöhemmin sovittujen tapahtumien osalta jatko mietitään epidemiatilanteen ja viranomaisten antamien ohjeiden mukaan. 

Nyt peruttavat tilaisuudet pyritään järjestämään myöhemmin loppukeväällä tai ensi syksynä. Tapahtumiin ilmoittautuneisiin ollaan yhteydessä myös henkilökohtaisesti sähköposteilla.

Koronan etenemisen välttämiseksi myös henkilökuntamme tekee mahdollisuuksien mukaan etätöitä. Tavoitat heidät normaalisti puhelimella tai sähköpostilla. Mikäli sinulla on välttämätöntä asiaa saapua toimistollemme, niin varmistathan, että olemme paikalla ja saavuthan vain terveenä hyvää käsihygieniaa noudattaen.

Muilta osin KymLi noudattaa Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen, sosiaali- ja terveysministeriön sekä ulkoministeriön linjauksia ja viranomaisten antamia ohjeita.

Terveyden- ja hyvinvoinnin laitoksen ohjeet: https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19