KYMENLAAKSON TERVEYSLIIKUNTASTRATEGIA LANSEERATAAN UNELMIEN LIIKUNTAPÄIVÄNÄ 10.5.2021

10.5.2021

Kymenlaakson päivitetty terveysliikuntastrategia lanseerataan tänään Unelmien liikuntapäivänä 10.5.2021 Kymenlaakson Liikunta ry:n ja kuntien yhteisen videon sekä luontoon innostavien kampanjoiden kautta. Strategiaa koordinoi Kymenlaakson Liikunta ry.


Kymenlaaksoon on laadittu moniammatillisten työryhmien tuotoksena maakunnallinen terveysliikuntastrategia vuosille 2021 - 2025, joka on jatkoa kauden 2014-2020 menestystarinalle. Missiona on itsestä ja läheisten hyvinvoinnista huolehtiva kymenlaaksolainen.

Jatkokauden kantavana teemana on luontoliikunta. Strategialla kannustetaankin liikkumaan arjen ympäristöissä matalalla kynnyksellä. Kymenlaakson upea luonto jo itsessään innostaa liikkumaan tuoden hyvinvointia ja elämyksiä arkeen. Luontoon pääsee suoraan kotiovelta.

Unelmien liikuntapäivä on kaikenlaisen liikkumisen päivä, johon kuka tahansa voi osallistua. Päivän motto on sama kuin aina ennenkin: kaikki tavat liikkua ovat hyviä. Samaa halutaan tuoda esiin myös strategialla.

Kuvassa syksyaikaan sekametsässä pitkospuut



Tutustu Kymenlaakson terveysliikuntastrategiaan

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.