Kymenlaakson kärkiseurat vahvassa yhteisrintamassa mukaan Urheilukorttiin

9.11.2021

Kuvakaappaus kännykkä näkymästä missä urheilukorttilogo sekä Kouvojen ja Sudet Salibandy ottelujen ajat

Kymenlaaksosta ensirintamassa kannustamaan omia katsojia käymään toisissakin lajeissa ja uusia katsojia löytämään katsomoihin urheilukortin avulla lähtevät FC KTP, KTP Basket, KooKoo, Kouvot, Kouvolan Ravirata, Sudet Salibandy, Karhulan Veikot, Titaanit, Kouvolan Painijat/Herman Kare, Kymenlaakson Liikunta sekä myös palveluntarjoajana Pyroll Areena. (Nyt 10.11 lisättynä meillä on ilo jo kunnia ilmoittaa, että myös naisten korisliigan Kouvottaret liittyvät tähän upeaan seurojen joukkoon! #urhelukortti Ja mukaan pääsee vielä uudet seurat ja yrittäjät!)

Urheilukortti on urheilun taustavaikuttajien sekä urheiluorganisaatioiden yhdessä kehittämä mobiilikortti, joka innostaa kuluttajia kotikatsomoista eri lajien urheilutapahtumiin. Urheilukortilla houkutellaan erityisesti uusia katsojia sekä halutaan lisätä ja monipuolistaa jo urheilutapahtumissa käyvien kuluttajien tapahtumakäyntejä. Mobiilisovelluksen urheilukalenteri on veloituksetta ladattavissa, ja lisäksi Urheilukortin haltijoille tulee tarjolle runsaasti palveluja ja etuja. Tapahtumakalenteriin voi tutustua Urheilukortin mobiilisovelluksessa ja nettisivuilla https://www.urheilukortti.fi/tapahtumakalenteri/

Suomen Urheilukortti on saanut nopeassa ajassa mukaan valtakunnallisesti n. 100 seuraa, lajiliittoa ja urheiluyhteisöä ja uusia mukaan lähtijöitä tulee koko ajan lisää. Myös lajikirjo on suuri, sillä mukaan on lähtenyt lukuisten lajien seuroja.

Kymenlaakson ensimmäisenä urheilukortti tapahtumana toimii koripallon paikallisderby Kouvot – KTP Basket Kouvolassa 10.11.2021.

- Olemme ilolla mukana urheilukortissa. On hienoa olla tekemässä Kymenlaakson urheilukorttihistoriaa ensimmäisen pelin isäntänä. Kannustamme kaikkia käyttämään korttia ja toivomme, että innokkaita uusia katsojia tulee myös koriksen pariin, toteaa Kouvojen toimitusjohtaja Sami Laaksonen.

Hankkiessaan 69 euron hintaisen Urheilukortin kuluttaja saa siihen viisi pääsylippua ja jatkossa myös muita palveluita. Yhden tapahtuman hinta kuluttajalle on 13,80 euroa. Urheilukorttiin mukaan tulevien tapahtumien pääsylippujen normaalihinta on 15-18 euroa. Urheilukortin voi hankkia myös työsuhde-edulla. Mobiilisovelluksen voi ladata maksuttomana mobiilisovelluksena Google Play -kaupasta ja App Storesta. Pääsyliput sisältävän Urheilukortin voi ostaa suoraan mobiilisovelluksesta.

Keskitetty urheilutapahtumien kalenteri tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden löytää uusia lajeja, joita voi käydä seuraamassa. Mobiilisovellus tarjoaa seuroille ja lajiliitoille uuden tavan informoida kuluttajia tapahtumistaan. Tapahtumakalenterista voi mm. etsiä otteluita ja tapahtumia paikkakunta- tai lajikohtaisesti.

-Kymenlaakson Liikunta näkee, että kortti tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden tutustua itselleen hieman vieraampaankin lajiin paikan päällä tai jopa täysin ennen katsomoissa käymättömälle tutustua viiteen eri lajiin alennetulla hinnalla toiminnanjohtaja Tommi Lehtinen toteaa. Hän jatkaa, että seurat tarvitsevat uusia katsojia tässä monen lajin yhteisessä asiassa olemme halunneet olla mukana tekemässä vahvasti alusta asti. Hän vinkkaa myös, että lähipäivinä tuleva mahdollisuus ostaa toiselle kortti koodilla on urheilunystävien huippu joululahja idea.

-Kymenlaaksossa on paljon pääsarjatasoilla pelaavia seuroja, uskon että Urheilukortin myötä kynnys lähteä seuraamaan muita kuin sitä ”omaa” lajia madaltuu selkeästi. Missään muualla Suomessa ei näin vahvaa paikallista yhteistyötä ole nähty mitä Kymenlaaksossa nyt tehdään. Voitte olla tässäkin näkökulmassa erittäin ylpeitä seuroistanne, Urheilukortti Oy:n yhteysjohtaja Petri Harsunen

– Urheilukortin myötä yhteistyö kymenlaaksolaisten urheiluseurojen kesken ottaa aivan uuden askeleen eteenpäin. Kymenlaaksossa on nyt tunnistettu ja tunnustettu se voimavara, joka yhteistyöllä saadaan aikaan, KooKoon yhteisöpäällikkö Nita Ahola sanoo.

– Toivomme urheilukortin kautta tavoittavamme uusia asiakkaita ja saavamme uusia kohderyhmiä niin jääkiekkokatsomoon kuin muidenkin lajien pariin. Haluamme olla mukana kehittämässä liikuntaa ja urheilua eteenpäinvieviä hankkeita ja siksi olemme mukana.

- KTP-Basket haluaa ehdottomasti olla mukana tällaisessa uudessa hankkeessa, jolla pyritään luomaan helppo tapa tulla tutustumaan muihinkin kuin vain siihen ns. omaan suosikkilajiin.

Meillä Kotkassa kausikorttimyynti ollut kautta vuosien korkealla tasolla ja nyt tällä Urheilukortti-konseptilla madallamme kynnystä tulla seuraamaan huippukorista. Samalla kortin haltija voi hyödyntää etuaan ympäri Suomen alati kasvavasta kortin sisältämästä tarjonnasta toteaa KTP Basketin puheenjohtaja Jyrki Lindström.


Lisätietoja:

Tommi Lehtinen, Kymenlaakson Liikunta ry, toiminnanjohtaja; p. +358 40 582 6706

Petri Harsunen, Suomen Urheilukortti Oy, yhteysjohtaja; p. +358 50 355 1455


Urheilukortti esittelyvideo 45 s.

https://drive.google.com/file/d/1A8uyfB5YHgz2qUA_hsRIAtSixgQ5QiyK/view?usp=drivesdk

Urheilukortti esittelyvideo 20 s.

https://drive.google.com/file/d/1t_OTMLyBINLtnXM3USEum1b13fnCIIw1/view?usp=drivesdk