Koulutuswebinaarit liikkujan apteekkien henkilökunnalle

31.8.2022

Liikunnan aluejärjestöt toteuttavat apteekkihenkilökunnalle terveysliikunnan koulutuspäiviä webinaareina. Koulutukset ovat apteekkien ja apteekkien henkilöstön tarpeisiin räätälöityjä monipuolisia terveyttä ja hyvinvointia edistävän liikunnan koulutuksia. Koulutusten tavoitteena on tarjota osallistujille käytännönläheisiä työvälineitä apteekkityöhön.

 Liikunta osana arkea – koulutuksessa pureudutaan Liikkujan Apteekki -konseptin hyödyntämiseen apteekissa, liikunnan puheeksi ottamiseen, Liikkujatyyppeihin sekä asiakkaan motivointiin, liikuntaneuvontaan ja muutosprosessiin. Koulutus lisää osallistujien valmiuksia terveellisten elintapojen edistämiseen ja avaa terveyttä edistävän liikunnan termistöä, taustatekijöitä ja suosituksia aikuisille. Vuorovaikutuksellinen ja käytännönläheinen koulutus sisältää myös kevyttä taukoliikuntaa.

Liikuntaa lääkkeeksi - koulutuksessa osallistuja saa eväitä liikuntaneuvonnan ja terveysliikunnan edistämiseen lääkehoidon tukena. Koulutuksessa käsitellään aktiivisen elämäntavan ja liikunnan merkitystä yleisimpien kansansairauksien ehkäisyssä ja hoidossa lääkehoidon tukena. Tarkemmassa käsittelyssä ovat sepelvaltimotauti, eteisvärinä, astma, keuhkoahtaumatauti, 2-tyypin diabetes ja aivoverenkiertohäiriöt. Lisäksi koulutuksessa verkostoidutaan ja kuullaan muiden apteekkien hyviä malleja ja toimivia käytäntöjä.

Ilmoittautuminen Liikkujan apteekki – koulutuksiin

Liikunta osana arkea

23.9.2022 klo 10.00–15.00 https://www.pohjois-savonliikunta.fi/…/liikunta-osana…/

Liikuntaa lääkkeeksi

18.11.2022 klo 11.00–16.00 https://www.pohjois-savonliikunta.fi/…/liikuntaa…/


Lisätietoa koulutuksista ja Liikkujan apteekki -konseptista

Lisätietoja kouutuksista 
Tanja Tukiainen
050 5718400
tanja.tukiainen@pohjois-savonliikunta.fi⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Lisätiedot Liikkujan apteekki- konseptista
Tanja Onatsu, Liikkuva aikuinen – ohjelma
040 588 0263
tanja.onatsu@jamk.fi