Kansallinen liikuntafoorumi 31.10 – 1.11.2022

21.6.2022

Kansallinen liikuntafoorumi on liikuntakulttuuria laaja-alaisesti yhteiskunnassa käsittelevä ja eri toimijatahot yhteen kokoava keskustelu- ja vuorovaikutusareena. Foorumin tavoitteena on vahvistaa liikunta- ja urheiluasioiden yhteiskunnallista vaikuttavuutta ja painoarvoa. Foorumissa käsitellään ajankohtaisia, vaikutukseltaan merkittäviä ja liikuntakulttuurin arvopohjaan liittyviä kysymyksiä. Kansallinen liikuntafoorumi järjestetään 31.10-1.11.2022 Kouvolassa (Kuusankoskitalo). Liikuntafoorumin tämän vuoden teemana on ”Paluu tulevaisuuteen”. Foorumissa käsitellään tänä vuonna muun muassa muutosta ja sen vastuullista johtamista, ulkoilua, 2020-luvun seuratoimintaa, digitalisaatiota ja ilmastonmuutosta. Luvassa on paljon huippupuheenvuoroja ja mielenkiintoisia keskusteluja sekä ennen kaikkea kaivattuja kasvokkaisia kohtaamisia. Kuvassa yllä mainittuja tekstejä sekä Suomen kartta, johon Kouvola merkittynä

Tervetuloa 8. Kansalliseen liikuntafoorumiin 31.10–1.11.2022 Kymenlaaksoon Kouvolaan, jossa teemana on ”Paluu tulevaisuuteen”.

 

Liikuntafoorumissa käsitellään tänä vuonna muun muassa muutosta ja sen vastuullista johtamista, ilmastonmuutosta, ulkoilua, 2020-luvun seuratoimintaa ja digitalisaatiota. Luvassa on paljon huippupuheenvuoroja ja mielenkiintoisia keskusteluja sekä ennen kaikkea kaivattuja kasvokkaisia kohtaamisia.

 

Tutustu sivuiltamme Liikuntafoorumin 2022 ohjelmarunkoon ja ilmoittaudu mukaan:

 

TÄSTÄ LINKISTÄ FOORUMIN SIVUILLE

 

Liikuntafoorumin järjestävät yhteistyössä valtion liikuntaneuvosto, opetus- ja kulttuuriministeriö, Yleisradio, Veikkaus, Suomen Olympiakomitea, Suomen Paralympiakomitea ja Suomen Kuntaliitto. Liikuntafoorumin 2022 paikallisena järjestäjäkumppanina toimii Kymenlaakson Liikunta ry (KymLi).