Joulumuistaminen urheilukortilla!?

15.11.2021

Joulu tulla jolkottaa ja yritysten aika pohtia miten henkilöstöä tai asiakkaita muistetaan. Nyt yrityksillä on huikea mahdollisuus tarjota työntekijöilleen uudella urheilukortilla pääsylippuja 12:n Kymenlaaksolaisen seuran ja tapahtuman sekä noin sadan seuran otteluihin ja tapahtumiin ympäri Suomea alennettuun hintaan.

Kymenlaaksosta urheilukorttiin mukaan lähteviä seuroja ensirintamassa ovat: FC KTP, KTP Basket, KooKoo, Kouvot, Kouvottaret, Kouvolan Ravirata, Sudet Salibandy, Karhulan Veikot, Titaanit, Kouvolan Painijat/Herman Kare, Kymenlaakson Liikunta sekä myös palveluntarjoajana Pyroll Areena.

Urheilukortti on museokortin kaltainen moderni digitaalinen pääsylippu urheilun huipputapahtumiin. Se on jatkossa myös kätevä maksutapa ostaa seurojen ja muiden liikuntatoimijoiden tuottamia liikuntapalveluja helposti mobiililla Urheilukortilla. 

Toinen valtakunnallinen TV- ja ulkomainontakampanjamme käynnistyi maanantaina 8.11. jatkuen 21.11. asti.

Sopisiko Urheilukortti yrityksenne joululahjaksi asiakkaille ja/tai henkilöstölle? Sivun alaosassa on liitteenä  ”Näin tilaat Urheilukortteja yritykselle tai yhteisölle” -ohje sekä Urheilukortti-esite. Yritysten Urheilukortti-tilaukset toimitetaan sähköisesti urheilukortin nettisivujen kautta os. 

https://www.urheilukortti.fi/yritys-ja-lahjamyynti/⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ 

Yrityksellänne on mahdollisuus myös osoittaa 8 %:n komissio haluamallesi urheiluseuralle tai esim. KymLi:lle lasten ja nuorten liikunnan kehittämiseen.


Tästä lahjasta ei voisi olla tykkäämättä!Katso linkistä mistä kortissa kyse ja eikun tilaamaan!

https://drive.google.com/file/d/1A8uyfB5YHgz2qUA_hsRIAtSixgQ5QiyK/view?usp=drivesdk