Jääkiekon hyväntekeväisyysottelu

21.6.2023

Kouvolan jäähallissa järjestetään jääkiekon hyväntekeväisyysottelu lauantaina 2.9.2023 kello 17.00 alkaen.

Kouvolan Rotaryklubi toimii ottelun vastuujärjestäjänä. Ottelu järjestetään yhteistyössä KooKoon ja KymLin kanssa.

Ottelutapahtuman tuotto osoitetaan KymLin vähävaraisten lasten perheiden liikunnan rahastoon sekä MLL:n ja Rotary-järjestön kautta lasten ja nuorten hyväksi Kouvolassa.

Pelitapahtuman liput ovat ilmaisia, jotka tapahtumaa tukevat yritykset jakavat asiakkailleen ja lipuista ja illan huutokaupasta koostuu tapahtuman jaettava tuotto.

Ottelussa pelaa kaksi joukkuetta, joista vierailevan joukkueen kokoaa kouvolalaislähtöinen urheilutoimittaja Mika Saukkonen. Hän on saanut omien verkostojensa kautta joukkueeseen mm seuraavia nimiä: Jari Kurri, Esa Tikkanen, Pekka Saravo, Janne Pesonen, Jukka Laaksonen ja mm Kookoon riveistä tutut Juha-Pekka Haataja ja Siim Liivik. Jalkapallokentiltä tuttu Sami Hyypiäkin nähdään jäällä. JVG-duon VilleGalle täydentää Saukkosen kokoamaa joukkuetta.Joukkueen nimilista täydentää vielä lähiaikoina.

Paikallisvastustajajoukkueessa on yksi kentällinen KooKoosta, mm toiminnanjohtaja Sakari Välimaa ja valmennusportaasta Jarno Kultanen ja kolme muuta myöhemmin ilmoitettavaa nimeä. Valki HP- ikämiesjoukkueen kentällisessä on mukana mm 90-luvun KooKoon liigamiehistössä kiekkoilleet Timo Liila ja Ari Pelli. Kolmannessa kentässä on pelaajia Valkin toisesta ikämiesjoukkueesta, Rollaattoreista, mm raviohjastajana tunnettu Marko Heikari.

Pelitapahtumasta pyritään tekemään monin tavoin viihdyttävä erilaisin kilpailuin ja hyvän juontajan ja pelaajahaastattelujen avulla. Ottelussa käytetään wisehockey teknologiaa ja sen dataa kertomaan pelaajien luistelun ja laukausten nopeuksista.

Myös tunnettuja trubaduureja tullaan kuulemaan pelin aikana.

Illalla on paikallisessa ravintola Mulligansissa hyväntekeväisyyshuutokauppa, johon on jo tähän mennessä saatu kiinnostavia tuotteita eri lajien urheilijoilta, mm Teemu Pukin EM kisojen pelipaita kaikkien pelaajien nimikirjoituksilla, tunnettujen jääkiekkoilijoiden paitoja ja mailoja sekä KooKoon aitio yhteen kotipeliin.

Seuraa tarkempaa ilmoittelua elokuussa

(Uutista päivitetty 2.8 lisäämällä varmistuneina pelaajina JVG-duon VilleGalle sekä Janne Pesonen)

Kuvassa Suomen maajoukkueen pelipaita edestä ja takaa EM-kisoista. Etupuolella pelaajien nimikirjoituksia ja takana numero 10 PUKKI tekstillä