Fresh Start huomenna 19.8.2022

18.8.2022

Kouvolan Urheiluakatemia ja Kymenlaakson Liikunta järjestävät yhteistyössä Ydinkeskusta ry:n ja paikallisten urheiluseurojen kanssa Taiteiden yön yhteydessä huomenna perjantaina 19.8.2022 klo 16 – 20 Fresh Start liikunta- ja urheilutapahtuman.


Fresh Start - ohjelmaa on Manskilla ja keskuspuistossa klo 16-20. Urheiluseuroista ja muista toimijoista on mukana mm. KooKoo Juniorit, KooKoo Hockey, Kouvot Juniorit, KooKoo Jäätaiturit, Tempo, Koski-Golf, Kouvolan Pyöräilijät, Kouvolan Jääkiekkotuomarit, Kouvolan Jalkapallo, FC Peltirumpu, Valkealan Kajo, MLL:n Kaakkois-Suomen piiri, XAMK, Black Diamond Cheerleaders, Kouvolan Urheiluakatemia ja Kymenlaakson Liikunta sekä Kunnossa kassulle -hanke.

Tapahtumassa voi esimerkiksi kokeilla jääkiekon laukomista, golfia, TikTok-videoiden tekemistä, yleisurheilun lajeja kokeiluradalla, kilpailla tasapainossa, testata jalkapalloa sekä osallistua ohjatulle pyörälenkille.

KymLin pisteellä mukana mm. Inbody 720 -mittausta, tietoa Kunnossa Kassulle -hankkeesta ja tapahtumista sekä interaktiivinen reaktiorata.

Radan keskellä on painikkeita, jotka syttyvät joko vihreinä tai punaisina. Peliä voi pelata kaksi henkilöä vastakkain tai vaihtoehtoisesti joukkuepelinä. Molemmat pelaajat/tiimit pyrkivät painamaan oman värisiään nappeja sitä mukaa kun ne syttyvät. Voittaja on se pelaaja/tiimi, joka kerää enemmän pisteitä. Puhallettava reaktiorata on peräti 11,5 m pitkä, joten pelaajille tulee taatusti lämmin juostessa. Hauska peli sekä pelaajille että katsojille.

Tapahtuma on oiva mahdollisuus etsiä mm. itselleen syksyksi uutta harrastusta.

Entinen painija ja brassijujutsun Euroopan mestari rap artisti Aste, eli Jani Sutelainen esiintyy Manskin lavalla klo 20.00.

Tapahtuma oli viime vuonna jäähallin ympäristössä ensimmäistä kertaa. Lyhyt koostevideo viime vuodesta nähtävissä https://www.facebook.com/watch/?v=337840118039966


Seurojen tapahtumapisteiden alla liitteissä