Seuran somevideon tekeminen

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Seuran somevideon tekeminen (3 h)

Mitä ohjelmia voit käyttää? Millainen somevideo toimii? Miten videoita koostetaan?

Koulutus on antaa pintakäsitys miten rakentaa videokokonaisuus läjästä klippejä.

Käymme läpi teoriaa eri videomuodoista ja kameran asetuksista. Kuinka kuvata esimerkiksi video, jota voi editoidessa nopeuttaa ja hidastaa, ja kuinka se toteutetaan käytännössä Adobe Premiere Prossa. 

Itse editointipuolessa käymme läpi ohjelman keskeisiä työkaluja ja työtapoja, sekä kuinka rytmittää edittiä niin visuaalisesti kuin audion myötä. Lisäksi otetaan kosketus yksinkertaiseen tekstin/logon animointiin After Effectsissä. 

Tämä pikakurssi soveltuu kaikille kenellä on kiinnostusta ja intoa päästä alkuun omissa videotuotannoissaan. Vaikka illan aihe on urheiluteemalla, niin samat opit ovat hyödynnettävissä myös vaikka kahvilan mainoksissa tai my day -pätkissä.”

Koulutus on suunnattu erityisesti nuorille / seuroille, jotka ovat saaneet KymLin kautta OKM nuorten kesätyöpalkkauksen tukea.

Osallistua saavat maksutta myös muiden seurojen edustajat!

Ajankohta: 12.9..2023 klo 17:00-20:00

Paikka: Eduko, Utinkatu 44, Kouvola

Hinta: Koulutus on maksuton ja osa OKM nuorten kesäseteli työllistämistä

Kouluttaja: Valtteri Flinck. KooKoo sometuottaja

Ilmoittautuminen viimeistään 3.9.2023


Koulutukseen ilmoittautuminen

Tietosuojaseloste

Olen lukenut KymLin tietosuojaselosteen ja hyväksyn ehdot

Tietosuojaseloste löytyy ilm.lomakkeen alta

Kuvauslupa

KymLi ottaa koulutuksen aikana yleiskuvia sekä mahdollisesti videomateriaalia omaan käyttöönsä. Materiaalia voidaan jakaa sosiaaliseen mediaan ja käyttää KymLin markkinoinnissa ja viestinnässä. Annan suostumukseni kuvien ja/tai videoiden käyttöön.

Kuvauslupa