Seuratoiminnan keskustelutilaisuus

23.11.2023

Kymenlaakson Liikunta on tekemässä omaa strategiatyötään. Haluamme kutsua seurat yhteen keskustelemaan mitä voimme seurojen elinvoimaisuudeksi tehdä jatkossa yhä enemmän ja esitellä myös strategiamme suuntaviivoja.

Haasteita on tällä hetkellä monenlaisia, ja niitä voidaan käsitellä aivan kuin vastustajia kentällä – yhdessä ja tavoitteellisesti.

Keskustelussa mukana tilaisuudessa tuomassa kuntien näkökulmaa Kouvolan liikuntapäällikkö Teemu Mäkipaakkanen

Samassa tilaisuudessa on esillä Kymenlaakson Hyvinvointialueen palvelutietovaranto. Sitä on esittelemässä hyvinvointialueen palvelukoordinaattori Tuomas Laaksonen

Liikuntajärjestöt hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen palvelutarjottimelle:

Liikunnan ja liikkumisen edistämisen palvelut ja toiminnot ovat keskeistä sisältöä palvelutarjottimella. Liikuntapalvelut aktivoivat asukkaita liikkumaan ja parantamaan hyvinvointiaan liikunnan avulla. Liikuntapalveluihin kuuluvat olosuhteet eli rakennetut liikuntapaikat ja luontoympäristö, sekä ohjattu toiminta, kuten eri ikäryhmille tarjottavat liikuntaryhmät. Järjestöille on tarjolla ohjeistusta ja digitukea palveluiden kuvaamiseen lähellä.fi verkkopalveluun tai palvelutietovarantoon. Palvelutarjotin kokoaa Kymenlaakson maakunnan hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen palvelut yhdelle alustalle. Sen avulla kansalaiset ja ammattilaiset tavoittavat yhdestä paikasta myös järjestöjen HYTE-palvelut ja tätä kautta seurat voivat mm. saada uusia harrastajia.  

 

Lisätietoa järjestöille TÄSTÄ LINKISTÄ:

Ajankohta: Tiistai 12.12. kello 17.30- max 20.30

Paikka: Kuusankoskitalo, Kyöperilä kokoustila, (Kymenlaaksonkatu 1, 45700, Kouvola)

Kahvitarjoilu

Ilmoittautuminen viimeistään 4.12.2023 TÄSTÄ LINKISTÄ