Jäsenseuroille|Työhuone

Kymenlaakson Urheilugaalan illalliskortit varattavissa!

28.11.2018

Maakunnan liikunta- ja urheiluväen yhteen kokoava tilaisuus, Kymenlaakson Urheilugaala järjestetään jälleen pääyhteistyössä Kymenlaakson Liiton, Suomen Urheilugaalan ja Veikkaus Oy:n kanssa 25.1.2019 kello 18.30 alkaen. Juhlapaikka muuttuu aiemmista vuosista ja gaala pidetään upeassa miljöössä Pato Areenalla Kouvolassa. Illalliskortit nyt varattavissa!

Urheilugaalassa nostetaan esiin sitä osaamista, mitä Kymenlaaksolainen liikunta- ja urheilukulttuuri pitää sisällään. Lisäksi asiaa esille nostettaessa myös halutaan saada ns. suuren yleisön arvostuksen seuratoimijoita kohtaan kasvavan. Juhlassa palkitaan huippu- ja kilpaurheilussa ansioituneita, seuratoiminnan aktiiveja, kuntoliikkujia sekä liikuttaja-aktiiveja.

 

Juhla on kaikille liikunnan ja urheilun ystäville avoin ja siihen voi osallistua lunastamalla illalliskortin. Illalliskortti sisältää sisäänpääsyn, koko gaalan ohjelmiston sekä illallisen.

Iltaan kuuluu myös viihteellisiä osuuksia. Lavalla nähdään mm. Kouvolan Teatterin improryhmä Nina Petelius-Lehto, Emma-Sofia Hautala sekä Petteri Hautala kapellimestarinaan Ilkka Kahri. Illan viihtyvyyttä mm. valaistukseen luo myös kaupungin ammattilaiset Junski.fi :stä.

Gaala on hyvä tapa myös kiittää myös omaa seuraväkeä tuomalla heitä mukaan liikunnan ja urheilun juhlan tunnelmaan. Voitte varata vaikka koko pöydän omille puurtajillenne . Illalliskortin hinta on 56 euroa / hlö. Veikkauksen etukortilla hinta on 51 euroa. Mikäli haluat muistaa puurtajia tai muita kumppaneita niin 8:n hengen pöytä varatttavissa 410 euron hintaan. Merkitse varaukseen pöytäseurue kohtaan koko pöytä.

Gaala 2019 esittelyvideoon TÄSTÄ

Gaalan 2018 videokooste löytyy TÄSTÄ

Gaalan 2017 videokooste löytyy TÄSTÄ  

Gaalan 2016 videokooste löytyy TÄSTÄ  (pitkäversio. n. 4 min.)

 

Lyhyempi versio löytyy TÄSTÄ (N. 2 min.)

 

Vuoden urheilusaavutusta äänestetään vuodenvaihteen tietämissä yhteistyössä Kouvolan Sanomien ja Kymen Sanomien kanssa.

 

ILLALLISKORTIN PÄÄSET VARAAMAAN TÄSTÄ

 

Palkintojen luovuttajina palkintojuhlaa tukemassa olleet myös:

Kymen Seudun Osuuskauppa, KSS Energia Oy , Kouvolan Sanomat, Kymenlaakson Osuuspankki, Mehiläinen Oy, Tykkimäen Huvipuisto, Intersport Kouvola, Nordea, Kaupunkilehti Ankkuri, Kaupunkilehti Pohjois-Kymenlaakso, Palkinto Pajarinen Oy sekä Tulosmarkat Oy

Kiitos kaikille yhteistyökumppaneille!

Gaala somessa #kymenlaaksonurheilugaala #kug19

 Lisätietoja tarvittaessa tommi.lehtinen(a)kymli.fi  040 5826 706

Liitteet