Jäsenseuroille|Työhuone

#KymLi20 kuvakilpailun valinnat tehty

9.10.2018

#KymLI20 juhlaviikon kuvakilpailun valinnat sekä liikunnan ja urheilun teemapäivän arvontapalkintojen voittajat löytyvät tästä uutisesta

#KymLi20 kuvakilpailun voittajat on valittu. Aihehan oli liikunnan riemu. Palkintoraati kiittää kaikkia osallistuneita ja toteaa, että liikunta on aidosti moninainen ja iloinen asia.
Liikunnan ilosta palkitaan Helilän koulu, Johanna Immonen / AkroKouvola sekä Taimi Paldanius Virojoelta.

Kuvat näet ohessa. Kiitos vielä kaikille osallistujille kuvien jakamisesta!

Voittajathan palkitaan kaikki lahjapaketilla johon kuuluvat
1) Tykkimäki Actionpark koko päivän lahjakortti.
Tykkimäki Actionparkit Kouvolassa ja Lahdessa ovat liikunnallisia koko perheen sisäaktiviteettipuistoja, jotka ovat täynnä liikunnanriemua kaiken ikäisille. Ympäri vuoden avoinna olevat puistot tarjoavat erinomaiset puitteet virkistymiseen perheille, kaveriporukoille ja työpaikkojen virkistyspäiviin.

2) Players Sport Bar 1 h / rata keilauslahjakortti
Players Sports Bar Sijaitsee Kotkansaarella osoitteessa Keskuskatu 11. Heti eteisessä on vastassa urheiluhenkistä tavaraa. Esillä on pelipaitoja, urheiluvarusteita vitriinissä ja seinillä - kaikki omaa tarinaa kertomassa. Tämä luo persoonallisen ilmeen ja mikä upeinta: Kymenlaaksolaiset urheiluseurat ovat esillä ihan omassa nurkkauksessaan.
Pääset keilaamaan kuusirataiselle keilaradalle, jonka voit varata käyttöösi ravintolan aukioloaikoina. Radan vieressä on pöydät, joista voit varata paikan ja istahtaa omaa vuoroa odotellessa vaikka nauttimaan keittiön antimista.

3) InBody kehonkoostumus testaus lahjakortti KymLin toimistolla
InBody on markkinoiden kehittynein ja laajimmin käytetty kehonkoostumuksen mittalaite. InBodylla kehon mittaaminen on luotettavaa ja helppoa. Patentoidun mittausmenetelmän tarkkuus perustuu kehon segmentaaliseen mittaukseen monitaajuisella sähkövirralla. Tulokset tulkitaan selkeältä tulosraportilta, jonka asiakas saa mukaansa.

Kiitos Tykkimäki ja Players palkintojen lahjoittamisesta!

Kauppakeskus Veturissa olleessa liikunnan ja urheilun teemapäivässä olleessa arvonnassa onni suosi seuraavia henkilöitä:
Inbody testauksen KymLin toimistolla voittivat:


- Oona Rihu
- Emma Kontkanen
- Gunvor Söderberg
- Nea Paajanen
- Jenna Niemi

Foam rollerin voittivat
- Airi Rautiainen
- Kari Vänskä
- Tapio Kilpi
- Tuomas Paavola
- Erkki Heikkilä

Onnittelut voittajille!

Arvonnan onnettarina toimivat Kouvolan liikuntapäällikkö Teemu Mäkipaakkanen sekä liikuntapaikkapäällikkö Kirke Roos.