Jäsenseuroille|Työhuone

Olympiakomitean Mikko Salonen vieraana Kymenlaaksossa

31.1.2018

Olympiakomitean toimitusjohtaja Mikko Salonen vietti tiistaina 30.1 koko päivän maakunnassa kisakiireistä huolimatta.

Aamupäivällä Kotkassa oli koolla kuntajohtoa, jossa Mikolle esiteltiin kuntien liikuntapalveluita ja mahdollisuuksia. Samalla Mikko kertoi uuden Olympiakomitean organisoitumisesta ja nykytoiminasta.

Iltapäivällä ohjelmassa oli vierailu KymLi toimistolla tutustumassa liikunnan aluejärjestön toimintoihin maakunnassa. Olympiakomitealla on tarkoitus tiivistää yhteistyötä aluejärjestöjen kanssa ja yhteistyön muotojen neuvottelut ovat jo erittäin pitkälle rakennettu hyvässä hengessä.

Iltapäivällä oli ohjelmassa myös Kouvolan kaupungintalolla huippu-urheilustrategian julkaisu tilaisuus sekä molempien maakunnan urheiluakatemioiden johtoryhmien tapaaminen. Tilaisuuksissa käytiin vilkasta ja hyvää keskustelua mm. parhaiden urheilijoiden keskittämisestä, maakunnallisten akatemioiden elinvoimaisuudesta sekä kokonaisvaltaisesta rahavirtojen selvittämisestä ja kokonaiskoordinoinnista.

 Iltaan mahtui vielä Liiga KooKoon toimintaan tutustuminen urheilutoimenjohtaja Jarno Kultasen asiantuntevalla opastuksella HIFK pelin yhteydessä.

Totta kai päivään kuului olla myös median kuultavana.

Mikon sanoin voimme olla ylpeitä toiminnoistamme ja kuntien vahvasta mukanaolosta ja halusta kehittyä YHDESSÄ. Kiitos Mikko käynnistä ja jaksamista vaativassa työssä!

#yhdessäenemmän #liikunnanaluejärjestöt