Jäsenseuroille|Työhuone

Kymenlaakson urheilugaala 26.1.2018

22.12.2017

Maakunnan liikunta- ja urheiluväen yhteen kokoava tilaisuus, Kymenlaakson Urheilugaala järjestetään jälleen pääyhteistyössä Kymenlaakson Liiton, Suomen Urheilugaalan ja Veikkaus Oy:n kanssa 26.1.2018 kello 18.30 alkaen.

Juhlapaikkana jatkaa edellisinä vuosina hyväksi koettu Sport Bar Players Kotkassa.

Urheilugaalassa nostetaan esiin sitä osaamista, mitä Kymenlaaksolainen liikunta- ja urheilukulttuuri pitää sisällään. Lisäksi asiaa esille nostettaessa myös halutaan saada ns. suuren yleisön arvostuksen seuratoimijoita kohtaan kasvavan. Juhlassa palkitaan huippu- ja kilpaurheilussa ansioituneita, seuratoiminnan aktiiveja, kuntoliikkujia sekä liikuttaja-aktiiveja.

 

Juhla on kaikille liikunnan ja urheilun ystäville avoin ja siihen voi osallistua lunastamalla illalliskortin. Illalliskortti sisältää sisäänpääsyn, koko gaalan ohjelmiston sekä illallisen.

Illan viihteellisissä osuuksissa näemme mm. pallovirtuoosi Jimi Kyytsösen, kilpatanssijat Jaakko Kemppainen ja Silja Jernvall sekä rock’n’swing-tanssiryhmä Swingin’ Spins.

Gaala on hyvä tapa myös kiittää myös omaa seuraväkeä tuomalla heitä mukaan liikunnan ja urheilun juhlan tunnelmaan. Voitte varata vaikka koko pöydän omille puurtajillenne . Illalliskortin hinta on 49 euroa. Kouvolan Sanomien ja Kymen Sanomien etukortilla hinta on 44 euroa. Pöytä kahdeksalle (8) hengelle on 340 euroa.

 

Gaalan 2017 videokooste löytyy TÄSTÄ  

Gaalan 2016 videokooste löytyy TÄSTÄ  (pitkäversio. n. 4 min.)

 

Lyhyempi versio löytyy TÄSTÄ (N. 2 min.)

 

Vuoden urheilusaavutusta äänestetään vuodenvaihteen tietämissä yhteistyössä Kouvolan Sanomien ja Kymen Sanomien kanssa.

 

ILMOITTAUTUMAAN PÄÄSET  TÄSTÄ

 

Palkintojen luovuttajina palkintojuhlaa tukemassa olleet myös:

Kymen Seudun Osuuskauppa, KSS Energia Oy , Kouvolan Sanomat, Kymenlaakson Osuuspankki, Mehiläinen Oy, Tykkimäen Huvipuisto, Intersport Kouvola, Nordea, Kaupunkilehti Ankkuri, Kaupunkilehti Pohjois-Kymenlaakso, Palkinto Pajarinen Oy sekä Tulosmarkat Oy

Kiitos kaikille yhteistyökumppaneille!

Gaala somessa #kymenlaaksonurheilugaala #kug18

 

 Lisätietoja tarvittaessa tommi.lehtinen(a)kymli.fi  040 5826 706

 

GAALA ON LOPPUUNMYYTY JA ILMOITTAUTUMINEN SULJETTU!. Voit kysellä Tommilta peruutuspaikkoja tai hieman halvemmalla pienen näkörajoitteen taakse mahdollisesti avattavia paikkoja.