Jäsenseuroille|Työhuone

Seuratuen haku aukeaa 13.11.2017

8.11.2017

Seuratoiminnan kehittämistuen (seuratuki) haku aukeaa 13.11.! Ole ajoissa liikkeellä! Muistathan myös sparrata hakemustasi KymLissä.

Seuratoiminnan kehittämistuki on tarkoitettu lasten ja nuorten liikuntaharrastuksen lisäämiseen sekä monipuolisen organisoidun liikunnan kehittämiseen.

Avustusta voivat hakea liikuntaa ja/tai urheilua järjestävät paikalliset, rekisteröityneet yhdistykset. Avustus myönnetään saajalle harkinnanvaraisena erityisavustuksena.

Hakuaika alkaa 13.11.2017
Hakuaika päättyy 15.12.2017 klo 16.15.

Avustuksiin voidaan käyttää enintään 4 miljoonaa euroa, jos eduskunta vuoden 2018 talousarviota hyväksyessään osoittaa määrärahat ko. tarkoitukseen.

Päätökset avustuksista pyritään tekemään ministeriössä huhtikuun loppuun mennessä 2018. Hakijoille ilmoitetaan päätöksestä kirjallisesti.

Avustukseen sovelletaan seuraavia säädöksiä: Liikuntalaki (390/2015), Valtionavustuslaki (688/2001).

Muutama huomio hausta koettuna aiemmilta vuosilta:

-     Tänä vuonna vain sähköinen haku

-      Myös yhdistysrekisteriote tulee hakea sähköisesti

-      Lue ohjeet mihin tukea saa käyttää ja mihin ei

-      Omarahoitusosuus tulee laskea koko hankkeen budjetista, eikä vain avustuksen määrästä

-      Kirjaa selkeät toimenpiteet ja tulokset niistä. Mitä tehdään ja mitä saadaan aikaiseksi -> Lyhyt kuvaus riittää. Ei tarvitse romaania.

-      Kerro myös miten toiminta vakiinnutetaan tuen jälkeen

-      Hallituksen päätöskin joskus puuttunut hakemuksista

-      Hakujärjestelmä kuormituksesta johtuen kaatunut/tukkeutunut aina viimeisenä hakupäivänä. Ole siis ajoissa liikkeellä ja pääset vähemmällä!

-      Kirjaa yhteyshenkilön sähköposti ehdottoman tarkasti oikein. Mahdolliset tarkennuspyynnöt ministeriö lähettää hakemuksessa olevaan osoitteeseen. Tarkasta myös (varsinkin gmail osoitteet) roskapostit, koska jostain syystä pyyntöjä ohjautunut sinnekin. Täydennyksillä vastausaikaa vain viikko, eli lue nopeasti.

Päätökset avustuksista pyritään tekemään ministeriössä huhtikuun loppuun mennessä 2018. Hakijoille ilmoitetaan päätöksestä kirjallisesti.

Olemme käytettävissä maakunnan seurojen hakemusten sparrauksessa.. Kysy ajoissa / luetuta hakemuksen versiota niin autamme mielellämme. Ole yhteydessä tommi.lehtinen(a)kymli.fi tai 040 5826 706

Aktiivisesti vaan hakemuksia sisään! Meillä erittäin monta kymmentä hyvää toimintaa tekevää seuraa jättää vuosittain tukea hakematta. Ollaan ylpeitä toiminnastamme ja kerrotaan se koko maalle J

Tarkemmat tiedot ministeriön sivuilta TÄSTÄ

HAKEMAAN PÄÄSET TÄSTÄ