Kymijokiviesti iloisesti juostu

14.6.2021

Lauantaina juostussa Kymijokiviestiin saatiin kaikkiin sarjoihin uudet voittajat. Kotkasta Kouvolaan juostiin 66 km hienoissa olosuhteissa.

Avoimen sarjan voittoon juoksi Viinimäen Miehet 3:45:37 kukistaen monivuotisen mestarin Kymen Vartiointipalvelun tasan kolmella minuutilla. Kolmanneksi juoksi Sotilaat.

Naisten sarjassa voittoon juoksi JANA-PRO Ladies. Avoimen sarjan tavoin kakkoseksi juoksi kaikki aiemmat naisten sarjan kilpailut voittanut Nice 10 Team E. Kolmanneksi juoksi Sportimmit. JANA-PRO Ladies käytti matkaan aikaa 5:02:32.

Soolosarjan voittoon juoksi Janne Inkinen juosten siis koko matkan Kotkasta Kouvolaan ajassa 5:14:06, voittaen päivän teeman mukaisesti viimevuotisen voittajan Tero Tuomala-Greijulan.

Hieno päivä täynnä upeita suorituksia ja iloisia ilmeistä!

Kaikki 24 joukkuetta ja kaksi soolosarjaista saatiin peräpään pyöräilijän varmistaessa tilanteen maaliin asti. Voittajan ja viimeisimmän joukkueen ero yli kolme tuntia kertoo meille sen mistä Kymijokiviestissä on kyse. Samaan tapahtumaan mahtuu hienosti niin kilpailijat kuin harrastejuoksijat. Ja kaiken pystyy tekemään yhdessä tapahtumasta nauttien vauhdista riippumatta!

Kiitokset juoksijoille, yhteistyökumppaneille sekä tietysti isolle talkooporukalle tapahtuman takana!

Tapahtuman kumppaneina Intersport Kouvola, Kymen Seudun Osuuskauppa, J.Toikka, Rauta-Prisma, treenikauppa.fi, JEES Group, JANA-PRO Oy, Pyroll Areena, JUNSKI.FI, Vector Sport -hanke.

Ensi vuonna viestillä juhlavuosi ja 10. kerta Kymijokiviestiä. Katsotaan mitä uutta siihen keksitään!