Koulutusta Liikkujan apteekkien henkilökunnalle

13.4.2022

Mikä on Liikkujan apteekki

Liikkujan Apteekki -konsepti on Liikkuva aikuinen -ohjelman, Hengitysliiton, Suomen Apteekkariliiton sekä Liikunnan aluejärjestöjen yhteistyössä koordinoima toimintamalli. Toiminnan päämääränä on, että apteekit edistävät suomalaisten terveyttä liikkumaan kannustamalla. Tavoitteena on, että asiakkaat voivat apteekissa asioidessaan keskustella hyvinvointinsa edistämisestä liikunnan avulla, ja apteekit toimivat osana kunnan liikunnanpalveluketjua. Tutustu tarkemmin https://liikkujanapteekit.fi/

Liikkujan Apteekki -konsepti on tuonut terveysliikunnan jo yli 200 apteekin arkeen ja osaksi asiakasneuvontaa. Toiminta on näkyvä osa apteekin palveluita. Käytännössä Liikkujan Apteekki -konsepti tarkoittaa erilaisia liikunnallisia tempauksia, liikunnan puheeksiotoa sekä paikallistoimijoiden kanssa toteutettua yhteistyötä. 

Kymenlaaksossa on 11 Liikkujan apteekkia

Kymenlaaksossa on 11 Liikkujan apteekkia ja niitä löytyy kaikista alueen kunnista.
Löydä Liikkujan apteekki läheltäsi apteekkihaun avulla.


Koulutukset Liikkujan apteekkien henkilökunnalle

Liikuntaa lääkkeeksi 6.5.2022 klo 10–15

Liikkujan Apteekki -koulutukset on suunnattu apteekkien henkilökunnalle. Liikuntaa lääkkeeksi -koulutuksessa osallistuja saa eväitä liikuntaneuvonnan ja terveysliikunnan edistämiseen lääkehoidon tukena.

"Liikuntaa lääkkeeksi" -Koulutuksessa käsitellään aktiivisen elämäntavan ja liikunnan merkitystä yleisimpien kansansairauksien ehkäisyssä ja hoidossa lääkehoidon tukena. Tarkemmassa käsittelyssä ovat sepelvaltimotauti, eteisvärinä, astma, keuhkoahtaumatauti, 2-tyypin diabetes ja aivoverenkiertohäiriöt. Lisäksi koulutuksessa verkostoidutaan ja kuullaan muiden apteekkien hyviä malleja ja toimivia käytäntöjä.

Koulutus toteutetaan webinaarina. Webinaarin hinta on 50€/hlö.

Ilmoittaudu mukaan 22.4. mennessä.

ILMOITTAUTUMINEN JA LISÄTIEDOT https://www.pohjois-savonliikunta.fi/…/liikkujan-apteekki/