Seuratuki-infot syksyllä 2020

Seuratoiminnan kehittämistuki (seuratuki) on tarkoitettu urheilu- ja liikuntaseurojen toiminnan kehittämiseen. Seuratuki on tarkoitettu valtionavustukseksi silloin, kun seura haluaa kehittää lasten ja nuorten matalan harrastuskynnyksen toimintaa, kokeilla innovatiivisia uusia juttuja, lisätä toimintaan monipuolisuutta uusien lajien kautta tai kehittää lajitoiminnan sisällä harrastustoimintaa. Seuratuen avulla voidaan myös vahvistaa toiminnan laatua ja yhteisöllisyyttä, sekä tukea vapaaehtoistyötä.

INFOssa käydään läpi 

  • seuratuen tavoitteet ja kriteerit
  • Suomisportin käyttäminen
  • omarahoituksen laskeminen
  • hyvän seuratukihakemuksen tunnuspiirteet

Jos seurallanne on toiminnan kehittämissuunnitelmia, tervetuloa mukaan INFO-tilaisuuteen. Tilaisuudessa saatte henkilökohtaisesti apua hakemuksen tekemiseen! 

Vuoden 2021 seuratuen maksuttomat infotilaisuudet (hakuaika viikot 46-51, päivämäärät tarkentuvat lähiaikoina):

  • Ti 20.10.2020 klo 10-11 Teams/ ILMOITTAUTUMIN PÄÄTTYNYT
  • Ke 21.10.2020 klo 17-18 Teams/ ILMOITTAUTUMIN PÄÄTTYNYT
  • To 5.11.2020 klo 17.30-19.00 Kotka, Kotkan pääkirjaston Mediatila (Kirkkokatu 24)

Kehittämishankkeiden sparraus

Kymenlaakson Liikunta järjestää maksuttomia, seuroille yhteisiä ja seurakohtaisia live- ja etäinfotilaisuuksia sekä tukee ja sparraa kymenlaaksolaisia seuroja aktiivisesti ja maksutta seuratuen hakemisessa. Lisäksi seurat saavat sparrausta seuratuen hakemiseen omasta lajiliitostaan. Kymenlaakson Liikunnan sparraajana toimii Noora Kakko 040 7676703.

Ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella. Etänä osallistuville lähetetään infoon kutsu, jossa on linkki mukaan liittymiseen. 

Tilaisuus, johon ilmoittaudut *

Tietosuojaseloste

Olen lukenut KymLin tietosuojaselosteen ja hyväksyn ehdot *