Seuran ohjaus- ja valmennuslinjan kehittäminen -verkkokoulutus 3.2.

Olympiakomitea julkaisi uuden työkalun seurojen valmennuslinjausten laatimiseen ja olemassa olevien linjauksien päivittämiseen ja kehittämiseen. KYMLI ja EKLU järjestävät seuroille teemaan liittyen maksuttomat etäkoulutusklinikat, joiden tavoitteena on tukea alueiden seurojen linjaustöiden vastuuhenkilöitä ja avata työkalua tarkemmin.

Valmennuslinjatyökalun avulla lasten ja nuorten valmennustyössä oppimistavoitteet selkeytyvät, valmennukseen tulee yhteistä suuntaa ja valmennuksen periaatteita.  Käytännön toiminnan laatu paranee ja lisää kaikkien innostusta. 

Ennakkovalmistautuminen: Lue ennakkoon juttu teemasta ja tutustu valmennuslinjan laatimisen tai kehittämisen työkaluun. Klinikassa avataan eri osia seuraesimerkkien ja keskusteluiden avulla. 

Linkki uutiseen ja työkirjaan: https://www.olympiakomitea.fi/2020/03/19/sjk-junioreiden-valmennuslinja-rakentuu-yhteisollisyyden-kautta/

Tervetuloa mukaan mukavaan etäklinikkaan!

Ajankohta: 03.02.2021 klo 17-20

Paikka: Zoom

Hinta: Koulutus on maksuton ja osa SYKÄYS-hanketta

Kouluttajat: Marko Viitanen ja Eija Alaja, Suomen Olympiakomitea. 

Seuraesimerkit: Veli-Matti Suoranta ja Timo Valkeapää PEPO, Suvi Savolainen KUSANKU, Annis Toiviainen KOOKOO JÄÄTAITURIT,   Saara Kuusinen LAHJAN TYTÖT  sekä Jyri Hietaharju SJK Jr.

Järjestäjä: ESR-rahoitteinen SYKÄYS-hanke, Etelä-Karjalan Liikunta ja Urheilu ry ja Kymenlaakson Liikunta ry 

Ilmoittautuminen: 01.03.2021 mennessä alla olevalla ilmoittautumislomakkeella. Saat osallistumislinkin sähköpostiisi viimeistään 2.3.2021

Kesto 3 h

Koulutukseen ilmoittautuminen

Tietosuojaseloste

Olen lukenut KymLin tietosuojaselosteen ja hyväksyn ehdot *

Tietosuojaseloste löytyy ilm.lomakkeen alta

Kuvauslupa

KymLi ottaa koulutuksen aikana yleiskuvia sekä mahdollisesti videomateriaalia omaan käyttöönsä. Materiaalia voidaan jakaa sosiaaliseen mediaan ja käyttää KymLin markkinoinnissa ja viestinnässä. Annan suostumukseni kuvien ja/tai videoiden käyttöön.

Kuvauslupa *