PERUTTU! Hyvän seuran hallinto 08.04. Kotka

Seuran hallituksen ja muiden johtohenkilöiden koulutus

Koulutuksesta saat tietoa hyvän hallintotavan perusasioista ja yhdistyksen johtamisesta. Koulutus on hyvä tapa perehdyttää uudet hallituksen jäsenet hallitustyöskentelyyn. Kokeneille seurajohtajille koulutus antaa mahdollisuuden oppia toisilta seuroilta ja vaihtaa kokemuksia seuran johtamisen haasteista ja onnistumisista. Koulutus on osa Liikunnan aluejärjestöjen ja Olympiakomitean seurajohdon koulutuskokonaisuutta.

Urheiluseuran toiminta perustuu seuran omiin sääntöihin ja yhdistyslakiin. Hyvä hallinto  luo vahvan ja kestävän pohjan seuratoiminnalle. Koulutuksen teemoina ovat mm. päätöksenteko seurassa, seuran hallinnon toiminta, jäsenyys ja maksut seurassa. Mukaan kannattaa ottaa oman seuran säännöt. Koulutuksen aikana voidaan prosessoida seurojen omia sääntöjä.

KOULUTUKSESTA SAA IRTI PARHAITEN, JOS MUKANA ON VÄHINTÄÄN KAKSI SAMAN SEURAN EDUSTAJAA!

Tervetuloa kouluttautumaan ja tapaamaan muita seuratoimijoita!

Koulutuksen ajankohta: 08.04.2020 klo 17-20

Hinta: Hinta: KymLi:n jäsenseurojen jäsenille 30 €, muut 40 €

Hinta sisältää koulutuksen, kahvitarjoilun ja monistetun materiaalin.

Paikka: Kaivokatu 21,  Kotka (Yhteisötalo Messi B-talo)

Kouluttaja: seurakoordinaattori Noora Kakko

Ilmoittautuminen: 01.04.2020  mennessä alla olevalla ilmoittautumislomakkeella. Koulutukseen voidaan ottaa 30 ensimmäiseksi ilmoittautunutta.

Kesto 3 h.

Maksaminen ja peruutusehdot

Maksaminen:
Lasku toimitetaan ensisijaisesti annettuun sähköpostiosoitteeseen. 

Peruutusehdot:
Koulutukseen osallistumisen voi perua kuluitta viimeiseen ilmoittautumispäivään asti. Tämä jälkeen tehdyistä peruutuksista peritään 50 % koulutusmaksusta. Peruuttamatta jääneestä ilmoittautumisesta perimme koko koulutusmaksun ellei ilmoittautuneella ole esittää lääkärintodistusta. Haluttaessa tilalle voidaan vaihtaa toinen osallistuja.

Kymenlaakson Liikunnalla on oikeus peruuttaa koulutus, jos sille ei ilmoittaudu riittävästi osallistujia (8 hlöä).