Seuratuki INFO 04.11. Kouvola

Taloudellista tukea seuratoiminnan kehittämiseen!

Seuratoiminnan kehittämistuki (seuratuki) on tarkoitettu urheilu- ja liikuntaseurojen toiminnan kehittämiseen. Seuratuki on tarkoitettu valtionavustukseksi silloin, kun seura haluaa kehittää lasten ja nuorten matalan harrastuskynnyksen toimintaa, kokeilla innovatiivisia uusia juttuja, lisätä toimintaan monipuolisuutta uusien lajien kautta tai kehittää lajitoiminnan sisällä harrastustoimintaa. Seuratuen avulla voidaan myös vahvistaa toiminnan laatua ja yhteisöllisyyttä, sekä tukea vapaaehtoistyötä.

Kehittämishankkeiden sparraus

Seuran kehittämishankkeessa ja siihen liittyvässä seuratuen hakemisessa sparraavat liikunnan aluejärjestöjen ja lajiliittojen seurakehittäjät. Kymenlaaksossa sparraajana toimii seurakoordinaattori Noora Kakko.

INFO-tilaisuus  järjestetään maanantaina 04.11. klo 17.00-19.00 HUB Kouvolan tiloissa Kauppalankatu 4 (Lasipalatsi 2. krs) Kouvolassa. Tilaisuus on seuroille maksuton. Mukaan mahtuu 40 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Jos seurallanne on toiminnan kehittämissuunnitelmia, tervetuloa mukaan INFO-tilaisuuteen.

Ilmoittautuminen tapahtuu alla olevalla lomakkeella 31.10. mennessä

Ilmoittautuminen

Tietosuojaseloste

Olen lukenut KymLin tietosuojaselosteen ja hyväksyn ehdot *

Kuvauslupa

KymLi ottaa infon aikana yleiskuvia sekä mahdollisesti videomateriaalia omaan käyttöönsä. Materiaalia voidaan jakaa sosiaaliseen mediaan ja käyttää KymLin markkinoinnissa ja viestinnässä. Annan suostumukseni kuvien ja/tai videoiden käyttöön.

Kuvauslupa *