Seuratuki INFO 04.11. Kouvola

Taloudellista tukea seuratoiminnan kehittämiseen!

Seuratoiminnan kehittämistuki (seuratuki) on tarkoitettu urheilu- ja liikuntaseurojen toiminnan kehittämiseen. Seuratuki on tarkoitettu valtionavustukseksi silloin, kun seura haluaa kehittää lasten ja nuorten matalan harrastuskynnyksen toimintaa, kokeilla innovatiivisia uusia juttuja, lisätä toimintaan monipuolisuutta uusien lajien kautta tai kehittää lajitoiminnan sisällä harrastustoimintaa. Seuratuen avulla voidaan myös vahvistaa toiminnan laatua ja yhteisöllisyyttä, sekä tukea vapaaehtoistyötä.

INFOssa käydään läpi seuratuen tavoitteita, kriteereitä ja kuinka omarahoitus lasketaan.
Lisäksi käymme läpi miten tehdään hyvän hankesuunnitelma, kuinka hyvä hakemus kirjoitetaan ja miten Suomisporttia käytetään. 
Tilaisuudessa saatte henkilökohtaisesti apua hakemuksen tekemiseen!
Info-osion jälkeen tiloihin voi jäädä työstämään seuran hakemusta yhdessä seurakoordinaattorin kanssa.

Kehittämishankkeiden sparraus

Seuran kehittämishankkeessa ja siihen liittyvässä seuratuen hakemisessa sparraavat liikunnan aluejärjestöjen ja lajiliittojen seurakehittäjät. Kymenlaaksossa sparraajana toimii seurakoordinaattori Noora Kakko.

INFO-tilaisuus  järjestetään maanantaina 04.11. klo 17.00-19.00 HUB Kouvolan tiloissa Kauppalankatu 4 (Lasipalatsi 2. krs) Kouvolassa. Tilaisuus on seuroille maksuton. Mukaan mahtuu 40 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Jos seurallanne on toiminnan kehittämissuunnitelmia, tervetuloa mukaan INFO-tilaisuuteen.

Tiloihin voi jäädä työstämään seuran hakemusta yhdessä seurakoordinaattorin kanssa!

Ilmoittautuminen tapahtuu alla olevalla lomakkeella 31.10. mennessä

Seuratoiminnan kehittämistuen hakuaika on 

12.11.-17.12.2019 klo 16.15

Ilmoittautuminen