Hyödynnä Some Seuratoiminnassa 17.3.

Hyödynnä some seuratoiminnassa
Tästä työpajasta saat perusosaamista sosiaalisen median hyödyntämiseen urheiluseuratoiminnasta. Käymme läpi Suomen yleisimmät some-kanavat ja niiden perusteet. Työpaja sisältää viestinnän ja markkinoinnin perusasioita suunnitelmallisuudesta ihan yksittäisiin vinkkeihin. 

Pääasiassa keskitymme maksuttomaan julkaisemiseen ja edulliseen mainontaan. Työpajassa jaamme kokemuksia myös muiden seurojen kesken. Sisältää ennakkotehtävän sekä pari- ja/tai ryhmätyöskentelyä.

Koulutus on osa kaksiosaista seuroille suunnattua some-työpaja kokonaisuutta, jossa voit osallistua joko molempiin koulutusiltoihin tai pelkästään toiseen. Kokonaisuuden toinen osa järjestetään 24.3.2021.

Asiantuntijana ja sparraajana työpajoissa toimii Tampereen Ammattikorkeakoulun liikuntakeskusvastaava, Liikuntamedian yrittäjä, Helena Collin (LiTM), joka tekee viestintää ja somea työssään päivittäin. Collin on sparrannut useita urheiluseuroja ja liikunta-alan yrityksiä sosiaalisen median hyödyntämisessä. Collin kouluttaa viestintää ja somea Varalan Urheiluopistossa ja Haaga-Helia Ammattikorkeakoulussa.

Ajankohta: 17.03.2021 klo 17.30-20.00

Paikka: Zoom

Hinta: Koulutus on maksuton ja osa SYKÄYS-hanketta

Kohderyhmä: Koulutus on suunnattu erityisesti yhdistysten viestinnästä vastaaville henkilöille.

Järjestäjä: ESR-rahoitteinen SYKÄYS-hanke, Etelä-Karjalan Liikunta ja Urheilu ry ja Kymenlaakson Liikunta ry 

Ilmoittautuminen: 15.03.2021 mennessä alla olevalla ilmoittautumislomakkeella. Saat osallistumislinkin sähköpostiisi viimeistään 17.03.2021

Kesto 2,5 h

Koulutukseen ilmoittautuminen

Tietosuojaseloste

Olen lukenut KymLin tietosuojaselosteen ja hyväksyn ehdot *

Tietosuojaseloste löytyy ilm.lomakkeen alta

Kuvauslupa

KymLi ottaa koulutuksen aikana yleiskuvia sekä mahdollisesti videomateriaalia omaan käyttöönsä. Materiaalia voidaan jakaa sosiaaliseen mediaan ja käyttää KymLin markkinoinnissa ja viestinnässä. Annan suostumukseni kuvien ja/tai videoiden käyttöön.

Kuvauslupa *