Leiri-info 2019

Vuoden 2020 leiri-info ei ole vielä valmis. Tästä näet kuitenkin mitä viime vuonna on touhuttu!

Leirin tarkoitus on luoda lapsille mukava, turvallinen, ja ohjattu leiriympäristö, jossa lapset saavat viettää kesälomansa ensimmäisen viikon.

AJANKOHTA:

Maanantaista- perjantaihin 3.6. -  7.6.2019. Leiriaika on klo 9-15.30. Leirin ovet avautuvat kuitenkin jo klo 7.30 ja sulkeutuvat klo 16.30. Tällä haluamme auttaa työssäkäyviä vanhempia, jotta lapset voivat viettää päivän turvallisessa ja valvotussa ympäristössä. 

KOHDERYHMÄ:

Leiri on tarkoitettu kaikille vuonna 2006- 2011 -syntyneille tytöille ja pojille. Leiri on kaikille avoin matalankynnyksen leiri. Superliikkujat, vähänliikkuvat ja erityislapset ovat kaikki tervetulleita!

OHJAAJAT:  

Jokaisella ryhmällä on täysi-ikäinen,iloinen, sporttinen ja ammattitaitoinen vastuuohjaaja. Jokainen ryhmä saa myös 1-2 reipasta, energistä ja iloista apuohjaajaa. Leirivastaava on myös koko ajan paikalla ja hän huolehtii, että leirillä kaikki sujuu hyvin.

Lapset jaetaan noin 20 lapsen ryhmiin iän ja toiveiden mukaan. Ryhmä toimii yhdessä koko leiriviikon.

OHJELMA: 

Leirillä liikutaan paljon, mutta myös yhdessä oloon, hauskan pitoon ja vapaaseen toimintaan on varattu aikaa. Leiriohjelmassa on otettu huomioon monipuolisesti erilaiset liikuntamuodot unohtamatta kuitenkaan hauskuutta, leikinomaisuutta ja onnistumisen elämyksiä. Leiriohjelmat julkaistaan lähempänä, kun ryhmät ovat selvillä.

Leiriläisillä on myös kaikkien yhteistä ohjelmaa kuten päivän avaukset, päättäjäiset ja yhteinen retki Tykkimäelle.

RUOKAILU:

Leirillä tarjotaan joka päivä lämmin ateria sekä kevyt välipala.

HINTA:

115 euroa / 125 euroa sisältäen lounaan, välipalan, ohjauksen ja vakuutuksen, rannekkeen Tykkimäelle

Alennettu hinta sisaruksille ja Kouvolan Sanomien tilaajille