Leiri-info 2022

Leirin tarkoitus on luoda lapsille mukava, turvallinen, ja ohjattu leiriympäristö, jossa lapset saavat viettää mukavan viikon heti kesäloman alettua.

AJANKOHTA:

Maanantaista - perjantaihin 6.6.-10.6. Leiripäivän toiminta-aika on klo 9:00-15:00. Leirin ovet avautuvat kuitenkin jo klo 7:30 halukkaille ja sulkeutuvat klo 16.30. Tällä haluamme auttaa työssäkäyviä vanhempia, jotta lapset voivat viettää päivän turvallisessa ja valvotussa ympäristössä. 

KOHDERYHMÄ:

Leiri on tarkoitettu kaikille vuonna 2009- 2014 -syntyneille tytöille ja pojille. Leiri on kaikille avoin matalankynnyksen leiri. Superliikkujat, vähänliikkuvat ja erityislapset ovat kaikki tervetulleita!

OHJAAJAT:  

Jokaisella ryhmällä on täysi-ikäinen,iloinen, sporttinen ja ammattitaitoinen vastuuohjaaja. Jokainen ryhmä saa myös 1-2 reipasta, energistä ja iloista apuohjaajaa. Leirivastaava on myös koko ajan paikalla ja hän huolehtii, että leirillä kaikki sujuu hyvin.

Lapset jaetaan noin 20 lapsen ryhmiin iän ja toiveiden mukaan. Ryhmä toimii yhdessä koko leiriviikon.

OHJELMA: 

Leirillä liikutaan paljon, mutta myös yhdessä oloon, hauskan pitoon ja vapaaseen toimintaan on varattu aikaa. Leiriohjelmassa on otettu huomioon monipuolisesti erilaiset liikuntamuodot unohtamatta kuitenkaan hauskuutta, leikinomaisuutta ja onnistumisen elämyksiä. Leiriohjelmat julkaistaan lähempänä, kun ryhmät ovat selvillä. Ilmoittautumisen yhteydessä voit valita eri teemoista itsellesi mieluisan. Teemat löytyvät myös sivuvalikosta.

RUOKAILU:

Leirillä tarjotaan joka päivä lämmin ateria sekä kevyt välipala.

HINTA:

130 euroa / 120 euroa sisältäen lounaan, välipalan, ohjauksen ja vakuutuksen

Alennettu hinta sisaruksille