SporttiACTION-leiri 7.6. - 11.6.2021

Kesäloma on hyvä aloittaa vauhdikkaasti SporttiACTION- leirillä Kouvolassa. Alakouluikäisille suunnattu monipuolinen matalankynnyksen leiri on täynnä iloa, onnistumisia, yhdessä tekemistä ja tietysti liikettä.

Tänä vuonna leiri on maanantaista perjantaihin 7.6. - 11.6.2021.

Päiväleirin toiminta-aika on klo 9:00-15.30. 

Lapsen voi kuitenkin tuoda leirille jo kello 7:30 alkaen, jolloin järjestämme valvonnan ja kevyttä ohjattua toimintaa.  Leiripäivä päättyy kello 16:30 mennessä.

Leiripäivän rakenteesta löytyy sivuvalikosta lisätietoa.

Leirin pääpaikkana toimii Lyseon liikuntahalli, mutta meillä on käytössä paljon myös muita tiloja. Tarkemmat tiedot ilmoittautumispaikoista ja muista ryhmien sijaintiin liittyvistä asiosta selviää, kun saamme tiedot sen hetkiset koronarajoitukset.

KORONA

Leirin järjestelyissä, toiminnoissa ja lajeissa huomioidaan sen hetkiset koronarajoitukset ja toimenpiteet. Jotkut lajit saatetaan joutua jättämään pois ohjelmasta tai ne suoritetaan sovelletusti. Koronaan liittyvistä toimista lähetetään osallistujille ennen leiriä erillinen ohje.

MITÄ LEIRILLÄ TEHDÄÄN?

Leirillä touhutaan perinteisten liikuntalajien lisäksi myös hieman erikoisempien liikuntamuotojen parissa. Leirillä voi päästä kokeilemaan mm. sirkusta, kiipeilyä, kartingia, kuplafutista, parkouria, breakdancea, cheerleadingia, pellehypyt ja vesipelit,  golfia, skoottausta, kaupunkisotaa jne.

Myös rauhallisempaa tekemistä on tarjolla mm. teatteria, taikuutta, graffiti-maalausta, pakohuone, flipperihallilla pelailua.

Voit vaikuttaa omaa ohjelmaasi ilmoittautumisen yhteydessä. Pääset valitsemaan viidestä eri teemasta itsellesi mieluisen. Tarkemmin tietoa lajeista alla. 

VAPAA-AIKA

Leirillä on myös joka päivä vapaa-aikaa, jolloin jokainen voi itse päättää mitä touhuaa. Pallopelit ovat perinteistä vauhdikasta menoa ja lautapelit, askartelu ja piirtäminen ovat rauhallisempaa touhuilua vapaa-aikana.

Tänä vuonna uusina juttuina vapaa-aikana myös aarteenmetsästys, liikunnalliset haasteet, kaupunkisota- osio, frisbeegolf ja scoottiparkki.

ARVOT

Leirillä tärkeinä arvoina on olympia-aatteen arvot:

- ystävyys, kunnioitus, suvaitsevaisuus ja parhaansa yrittäminen

LEIRIN OHJELMAT

Leirille ilmoittauessa voit valita, minkä tyyppistä ohjelmaa haluat. Päivä koostuu kahdesta ohjatusta liikuntatuokiosta, ruokailusta ja vapaa-ajasta.

Leirin vapaa-ajalla on myös mahdollista päästä kokeilemaan joitain lajeja, jos ne eivät ole ohjelmassasi. Vapaa-ajan ohjelmasta voi kysyä leirin aikana ohjaajilta.

TORSTAI ON SHOW-PÄIVÄ JA PERJANTAINA MENNÄÄN TYKKIMÄKEEN!

Tänä vuonna leiriin tulee uutena juttuna torstai-iltapäivän SHOW! SHOW!- päivänä leirillä esiintyy Talentista tutut Sirkuskoulu Bravuuri ja Taikuri Aatu Itkonen esiintyvät leiriläisille. Show-meiningin kruunaa leiriDISCO!

Perjantaina mennään koko leiriporukalla Tykkimäkeen. Tykkimäkeen kävellään aamupäivästä yhdessä ja takaisin pääsee bussikyydillä. Tykkimäkeen voi myös jäädä leiripäivän jälkeen, jos siihen on vanhempien lupa. Ruokailu tapahtuu myös Tykkimäellä.

LEIRITEEMA

Voit valita oman leiriteeman viidestä vaihtoehdosta:

- MULTI

- EXTREME

- TAITOA JA TAIDETTA

- RENTO

- PALLO JA VAUHTI

Alla olevista kuvista näet, mitä lajeja teemat sisältää:

HINTA JA ILMOITTAUTUMINEN 

Leiri on tarkoitettu kaikille vuonna 2008-2013 syntyneille tytöille ja pojille.

HINTA: 130 euroa / 120 euroa sisältäen lounaan, välipalan, ohjauksen ja vakuutuksen

Alennettu hinta sisaruksille

Peruutusehdot:

- Ilmoittautumisen voi peruuttaa maksutta 20.5. mennessä

- 21.5. - 6.6. aikavälillä tehdyistä peruutuksista palautetaan 50 %

- 7.6. jälkeen maksua ei palauteta

Ilmoittautuminen leirille on päättynyt, mutta voit ilmoittautua ActiveSUMMER- kerhopäiviin (14.6.-23.6.) tästä

Lisätietoa leiristä saat viereisestä valikosta.

Petteri Mäkelä

petteri.makela@kymli.fi

044 013 7081